Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Friday, May 14, 2010

Radio Di Blog, Best Ke Or Buat Sakit Telinga Je?


 Credit:Google


Setengah dari blogger memang suka letak lagu2 di blog mereka. Bagi menyerikan dunia blog mereka sendiri. Bagi blog saya ni pula, saya letak radio dr SembangFM.


Itupun atas permintaan tuan punya SembangFM tu. Kalau tak, saya tak letak radio dalam blog ni....Opp terbongkar rahsia hati...ha2.


Namun oklah juga. Dapat juga saya dengar radio setiap kali buka blog saya ni. Malah dapat tarik orang untuk mendengarnya sama.(Ada ke orang dengar...he3)


Sebenarnya bagi andalah. Letak lagu or radio dalam blog bagus ke bagi pengunjung or memang manyakitkan telinga je? Yelah setengah orang memang tak suka dengar. Tapi peduli apakan.


Blog kita sendiri, so kita punya hak lo nak buat apa je. Kalau tak suka just tekan button OFF.  Habis cerita…he3.

10 comments:

Pakker said...

Bagi saye la kan, saye memang tak suke kalau orang letak lagu or radio kat blog. sebab saye nih bukak blog bukan nye satu2, tapi banyak2 sekali. kalau semua blog pun pasang lagu, mau pening dengar kompilasi lagu semua blog2 tu. dah la tu, kadang2 saye suke pasang lagu sendiri kat komputer, kalau tetibe bukak blog keluar lagu, terpakse la choose nak tutup mane satu. tapi biasanye tutup speaker terus. macam sekarang nih. hahaha.. just my feeling je la. hehe

.::WaNiE::. said...

wani memang tak berapa gemar, sebab selalu bukak 2-3 blog sekali so nanti bunyi bertindan2 cam kat funfair hahaha..

tapi no worry its ur blog u can do whatever u want

lagipun, skrg kalau nak jenguk blog kengkawan jek terus mute speaker

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.i suka lagu blog i
.sekian!
.hakhak~

NiZaM Limited said...

saye pon letak lagu kat blog.
Frenzyfm radio online yg best. ahaks.. sempat lg..=p
kerana blog saya ditaja sepenuhnya oleh frenzyfm.. :)

RaMa2UnGU said...

Sokong pakker tu..

buleh je letak radio ke lagu kegemaran kan.Tapi jgn la auto play..tak suma suka dgr music dan lagu yg kita minat. :)

Aidi-Safuan said...

hahaha...xde la sakit telinga pon. just sebab biasanya kalau blogwalking tuh sambil dengar lagu sekali. so cam terganggu lak. :)

Admin said...

apa2 pun citarasa sdiri...

kenwooi said...

i prefer a blog to be sound-free =)

A D I A said...

i pun tak suka letak lagu dalam blog. sb selalu terkejut bila masuk blog org yg letak tu. tapi hak masing2 la. solution nya, mute la sound kan. abis citer.

Admin said...

itulah hak masing...lgpun i dah bgtau...kalau tk suka just tekan button OFF...habis cerita...huhuhu

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."