Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Sunday, May 2, 2010

Wedding Dress Burung Merak....Habislah Engko Si Merak, Tak De Bulu Dah!

Siapa tak kenal burung merak ni...tak tahulah aku ye. Masa sekolah dulu cikgu tak ajar agaknya...he3. Cantik burung merak ni tau, bulunya fuh...rasa nak cabut je buat phiasan kat rumah aku. Biar si merak tu tak de bulu, siapa suruh sombong sangat...kan?


Pernah tengok bulu si merak dibuat untuk wedding dress tak? Kalau tak pernah...tengok bawah tu. Cantik tak? Entah berapa ratus bulu si merak mereka guna untuk buat sepasang wedding dress ni ye? 





Nak buat sepasang dress ni pun memakan masa 2 bulan dengan 4 orang master dalam bidang buat dress ni. Bayangkan 2 bulan tu. Lama betul. Pasti beratus harga sepasang wedding dress ni.


Orang yang pakai wedding dress ni pasti rasa bangga. Sebab dapat pakai. Cantik pula tu. Mahal apa lagi. Entah siapalah agaknya yang sanggup bayar lebih untuk pakai wedding dress macam ni. Kalau aku, tak mampulah. Tak nak buang duit macam tu je. Baju lain ada. Pakai apa yang mampu & berkenan je...sudahlah.

5 comments:

** a i l y ** said...

habislah merak ketogelan!

nughul said...

mesti lps nie smua merak my0r0k..xbangga dh ngn bulu di0rg..huhu

Ika Suhaimi said...

merak tak sombong...dia nk ngorat awek dia tuh...

Admin said...

yelah...haha2...cian

Admin said...

ye ke...siapalah awek merak ye...he3

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."