Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Wednesday, May 19, 2010

Inilah Dinamakan Fashion.....Pelik & Memang Memelikkan Je Aku Tengok!!

Dunia fashion ni bermacam bentuk kejutan kita dapat tengok. Pelbagai jenis rekaan baru yang memang memelikkan. Dahlah tu gaya solekan pun pelik. Digabungkan lagi dengan rekaan baju yang pelik. Makin pelik pelik aku tengok. 


Macam rojak pula jadinya..kahkah. Tapi itulah fashion, penuh dengan gaya kreativitinya yang tersendiri yang maybe memukau para pencinta fashion terkini & moden. Mana tau kan? 


Bagi yang tak tahu gaya penampilan fashion macam aku ni. Memanglah nampak macam pelik. Kadang2 tu nak tergelak tengok mereka bawah ni pun ada. Apa2 pun patut bagi pujian kepada perekanya. Susah beliau reka tau. Jangan gelak sangat ye...sikit tak pe...he3.


Sumbangan Pak Google yang baik hati.

9 comments:

SyAmSuL AnUaR said...

mmg pelik fasyon ni...isy2...[^_^]

Saya Suka Cara Kamu Berfikir

Admin said...

itu namanya fashion..hehehe

iddinm said...

Fesyen tahun2 mendatang tu..

.::WaNiE::. said...

ok aku senyum sikit sikit jek

Admin said...

ye lo..he3

Admin said...

senyum byk pun tak pe wanie..hehehe

^^AnGGun^^ said...

erkk..ape jenis fesyen neh???
*geleng2*

Lan Bingka said...

eleh diorang tu pakai kat pentas peragaan atau photo shoot boleh la..

Admin said...

itulah..kalau pakai kat luar..peliklah org tgk...h3

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."