Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Wednesday, May 26, 2010

Musim Cuti Gawai Nak Tiba Dah……Mood Cuti Datang Lagi


 Credit:Google


Tinggal sehari lagi nak cuti Wesak Day. Lepas tu cuti Gawai Dayak bulan 6 ni. So, ada banyak cuti. Bestnye, dapatlah balik kampung lagi ni. Lagipun aku tambah 2 hari annual leave. Jadi, dapatlah cuti panjang di kampung kelak. Hampir seminggu cuti oklah tu.


Lagipun sambil lepak di kampung dapatlah aku main internet…hehe3. Memang tak dapat lari dengan dunia internet dan berblog ni. Macam dah rutin harian pula. Bolehlah aku tingkatkan trafik sampai meletup. Dapat ke? Itupun kalau internet tak bawa masalah nanti.


Mula2 fikir nak pergi jalan2 ke Kuching dan hadiri majlis kahwin member cina aku yang pernah kerja sama dulu. Tapi masalahnya tak de tempat tinggal. Member aku seorang tu busy pula. Tak maulah tinggal seorang kat rumah dia. Pasti bosan tahap gaban…he3. So, rancangan terakhir, elok balik kampung je. Dapatlah merasa masakan emak yang dirindui….betul tak?

5 comments:

secret said...

bestnye dpt cuti....nk ikut gak..he3

Syafrizal said...

bestnye berjalan..
tak pernah lagi ke Kuching

Admin said...

tk pernah...dtglah...lgpun dlm msia je...jom jalan2..he3

jfook said...

I'm from KUCHING!

Admin said...

oh really....can visit u there...he3

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."