Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Sunday, May 9, 2010

Edisi Jalan2 Ke Blog 'Amir Space'

Amir Space


Sebelum melabuhkan tirai malam, aku teruskan edisi jalan2 yang tergendala semalam ke teratak mewah Amir Space, blog milik Amir dari Geng Blogger. Sebenarnya lama dah jemputan terjah ke blog Amir ni. Tapi broadband ada masalah je minggu lepas & nak dahulukan yang dulu, barulah adil..he3.


Tq Amir sebab sudi terima aku ke blog anda yang cukup mantap tu. Blog Amir ni memang menarik. Penuh dengan info & tips berguna. Bagi anda yang ingin menarik ramai pengunjung ke blog bolehlah ikuti tips Amir ni....terjah sini ye:  

Tarik Trafik Blog Melalui Google

Tingkatkan Trafik Blog Melalui Facebook Fan Page

Emmm....nampak menarikkan. Aku pun nak cuba tips ni. Mana tau dapat tingkatkan lagi trafik blog aku ni. Trafik naik, income masuk pun laju...ha3. Bagi anda ingin melancong ke Perth, Australia. Bolehlah dapatkan tips panduan bercuti di blog Amir ni. Pastinya berguna untuk anda.

Oklah, tak mahu bebel banyak. Kita terjah terus blog Amir ni lagi bagus. Tak rugi. Banyak info disana. Jom jalan2 bersama Maya......Amir Space tunggu kedatangan kami ye..he3.

5 comments:

etomyam said...

wow, amirspace memang best dan steady

aduka said...

jgn lupa terjah blog aku pula.. hehehe..
=P

Aidi-Safuan said...

owh, nih ke blog amir raja lawak tuh? :p

nabil_potter said...

wow...bila saya pulak ni?heheh

Admin said...

ye ke...tunggu je....mn ada raja lawak aidi....

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."