Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Thursday, May 27, 2010

Sudikah Anda Lelaki Belikan Awek/Isteri Anda ‘Tuala Wanita’?


 Credit:Google

Persoalan ni tiba2 tercetus masa aku dan member seofis lepak di pantry time tea break petang  semalam. Bila fikir2 balik cerita member aku tu, rasanya hanya lelaki yang dah kahwin je yang sudi membeli kita tuala wanita. Maybe setengah lelakilah.


Namun bagi yang belum beristeri macam mana pula? Rasanya yang belum kahwin tu yang payah nak suruh. Malu katakan. Pernah juga kacau2 member lelaki beli hadiah tuala wanita. Hahaha….jangan harap mereka mahu. Ni soal maruah mereka agaknya. Sebab tu tak mahu.


Pandai nak cabar aku beli seluar dalam lelaki tapi bila aku cabar beli tuala wanita, tak berani pula. Cakap bukan main lagi. Tapi kalau awek dalam kecemasan, bolehlah tolong. Tak salahkan, kalau terpaksalah. Tapi rasanya tak ada kes macam tu. Selalunya kaum wanita ada preparationnya sendiri…kan?


Macam mana kaum lelaki, ada berani beli tuala wanita untuk awek anda? Nak tanya lelaki dah kahwin rasa tak payah, mereka pasti ada setengahnya beli. Macam ayah aku. Dia memang ayah yang baik..he3. Siap puji lagi tu.

6 comments:

Syafrizal said...

Apa nak malunya.. ok je
saya pernah belikan untuk awek saya dulu
tapi tu dulu la punya cite

katie said...

kawan saya,lelaki..dia belikan kat mak dia..ok je,x malu pun..tapi x tau lah bagi orang lain malu ke x..

Admin said...

wah bagusnye....tp mmg ada lelaki yg malu. Mcm kwn maya tu lah...huh

secret said...

mmg ada stgh lelaki ni malu...tp oklah ada yg tk malu...hehehe

Admin said...

siapa org ada sikap bbeza...tk pelah....itu hal mrk..hahaha

fRaMe+LenSeS said...

ya ka? tak rasa pape pn.. tibai je.. ;)

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."