Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Wednesday, May 5, 2010

Eh…Kenapa Gigi Engko Nampak Kuning, Engko Tak Berus Ke?


 Credit:Google

Tengok cermin sekejap. Tanya cermin siapakah putera/puteri yang giginya kuning? Eh andalah…ha2. Macam orang tak betul pula.


Pernah jumpa orang yang gigi kuning macam ni tak? Eiii…geli aku tengok. Pasti bila bercakap busuk semacam je. Boleh pengsan dibuatnya. Entahlah berapa bulan tak berus gigi. Maybe tak mampu nak beli ubat gigi agaknya.


Siapa sudi derma…hulur2kanlah buat member yang malas gosok gigi ni sampai kekuningan dah. Bagi siapa yang berani cium orang yang gigi kuning tak basuh gigi ni, aku tabik terbalik kat dia…he3. Nak muntah bila bayangkan….kahkahkah.

7 comments:

Ery Farieha said...

x semestinya kuneng x gosok gg
len la kalo byk taik gigi, br la x gosok gg
huhuh

shafiq said...

guna lah colgate kayu sugi !


My latest entry : Drogba Dan Ronaldo Jadi Model Seluar Dalam

Ain said...

salam kenal,

sesiapa yang bergigi kuning bawak-bawak ler jumpa doktor gigi....

mintak doktor polishkan gigi anda....

setuju ngan ery, gigi kuning tak semestinya kita tak gosok gigi, faktor pemakanan juga turut jadi penyumbang....

contohnya macam mereka yang suka merokok tue....

cuba tengok gigi dorang, kuning semacam kan....

Nisaeciz said...

tak semestinya gg kuning tuu kotor mulut busuk. ada yang diciptakan gg memang kuning, tapi bebas plug, bebas tahi gg, bebas kerosakan gg. jgn hina sgt. jgn kutuk sgt, ciptaan tu ada. bkn buruk sgt pun. lain la ada hitam2 siap plug2 bekumpul kat gg, baru npk kotor.

NISECA suka merapu

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

mmg ade segolongan manusia yang malas nak gosok gigi..tapi ade jugak yang gigi die jenis yang kuning..ermm..

ape-ape pon kite yang dah sedia gigi putih ni...rajin2 la gosok gigi..
supaye lebih bersih.,..lagi pon bersugi tu kan amalan nabi..

.::WaNiE::. said...

eh kadang2 bukan sebab tak gosok gigi arrr

sibuk banyak minum kopi and teh pun leh kuning

kalau merokok lagi la kan

huhuhuhuhu

Admin said...

haha...yalah...jom gosok gigi biar bkilat2...he3

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."