Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Sunday, May 2, 2010

Edisi Jalan2 Ke Blog 'Aidi-Safuan'


Edisi jalan2 diteruskan malam ni dengan membawa haluan coretanku ke blog Aidi-Safuan yang tadi sudi tinggalkan komen minta aku jalan2 ke blog beliau yang hitam menawan tu..he3.  Rasanya ramai awek2 yang kenal Aidi-Safuan ni. Budak yang murah dengan senyuman. Itu yang aku rasalah.


Blog Aidi-Safuan ni aku tengoklah lebih pada kehidupan beliau je. Selain diselitkan dengan entry2 lain yang berada disekitarnya. Ada satu perkara yang aku tak puas hati dengan Aidi ni. Adakah patut beliau pergi tengok wayang Iron Man 2 tak ajak aku. Ni yang aku sedih sangat. Sebab tu aku tinggalkan dia, pergi shopping seorang. Biar beliau rasa kesedihan yang aku rasa sebelum ini...ha2. Gurau je. Jangan gossip2 pula ye!


Satu perkara lagi....aku punyalah jeles bila baca entry beliau pasal beliau menang Blackberry Bold 9700 worth RM 2k++ masa Gatsby Deodorant Street Fair last month. Memang luck betul beliau ni. Dapat free handphone Blackberry lagi.Tengok kat bawah tu...cantikkan!



Tersenyum riang je Aidi-Safuan ni terima hadiah Blackbery tu. Jelesnye aku. Sabar jelah. Dah rezeki beliaukan. Tumpang happy jelah kita ni.  Jangan senyum lebih2 ye Aidi!
 



Siapa tak kenal Aidi-Safuan, sila tengok gambar atas tu.....nilah budak yang suka senyum tu. Oklah Aidi, aku tak tahu nak coret apa lagi. Sekadar edisi jalan2 je. Tengok apa best. Minta izin ye...aku ambil harta karun Aidi tadi bagi hiasan entry ni. Senyum sikit...he3.

4 comments:

Aidi-Safuan said...

hahaha...tetiber la plak puji aku suke senyum kan? mesti nak pinjam blackberry la nih. da tau da. taktik lame je nih. :p

anyway. tima kasih la yer susah jer buat entry pasal blog aku nih. :)

Admin said...

haha...mn de nk pinjam....suka mulut dia je ckp...kalau bagi oklah juga...ha3

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

oh sangat beruntung mendapat blackberry. jeles ni!!

Admin said...

itulah...jeles btl..

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."