Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Wednesday, May 5, 2010

Edisi Jalan2 Ke Blog 'Fitrihadi (Dot) Com'


Sebelum keluar makan dengan kawan, aku teruskan edisi jalan2 hari ni ke blog Fitrihadi. Fikir semalam nak jalan2 ke sana. Tapi broadband bagi masalah pula. Nasiblah petang ni ok pula. 

Emm...blog Fitrihadi ni agak menarik juga. Lebih menarik dari blog aku ni. Banyak widget yang aku tak de, beliau ada...he3. Yelah aku belum pandai sangat pasal2 semua ni. Biasalah baru nak bgiatkan diri dalam dunia blog. Lagipun dah penuh blog ni dengan bermacam2 gambar & widget lain. Kalau nak letak lagi, alamat beratlah blog aku ni nanti.


Tadi aku tengok post Fitrihadi tbaru bkaitan macam mana nak kenakan kawan anda dengan cara gila2. Tengok macam teruk betul. Dah namanya gila macam tulah..ha2. Elok jangan ikut ok. Cian kawan kena buli. Nanti terkena batang hidung sdiri baru padan muka. Nak baca entry gila2 tu, clik sini:Cara Paling Gila Nak Pekena Kawan Korang (Edisi Budak Universiti dan Kolej!) Hahahaha…


Siapa yang sering ke blog Fitrihadi ni pasti tahukan yang blog beliau ni memang penuh dengan video & gambar2 yang menarik. Bagi yang suka tengok benda2 macam ni boleh jalan2 ke blog Fitrihadi . Yelah tak semua yang suka baca entry berjela2. Kadang2 aku pun tak suka. Lebih suka tengok video & gambar je.


Satu yang aku jeles dengan Fitrihadi ni. Beliau dah dapat cek kedua dari Nuffnang. Dahlah tu dapat dalam lingkungan 100++ macam tu. Bila pulalah giliran aku nak cashout ye. Tunggu sampai seribu kot...hahaha. Yelah macam Fitrihadi cakap malas nak cashout gara2 seringgit charge. Nak jadi Haji Bakhil pula dah. Rasanya tu saja...nak bsiap dah ni...ok chow dulu...tata.

6 comments:

Ismail Noh said...

Blog dia memang best..selalu gak baca..

Kyuubi_85 said...

slalu gak baca blog si fit ni. tp kdg tk smpt lawat pasal intrnt ni buat hal. huhu

Fit blogger pertama aku kenal masa aku baru buat blog ni tau :D

Sir Marcello said...

blog beliau mmg best..banyak knowledge yg aku dapat dari sana..btw, nak bagi skit info...fitrihadi baru jer bertukar platform blognya...dari blogspot ke wordpress..if i tak silap :)

Admin said...

oo..mcm tu..tkenal juga kwn ye..hehe..menarik..lain kali kena sll jalan2 sana....

FITRIHADI said...

erk terharu jap..thanks sebab buat entry pasal blog saya :)

Admin said...

wcome....ceria sll

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."