Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Wednesday, May 26, 2010

Internet Lembap Trafik Merundum, Blogwalking Pun Tergendala


 Credit:Google


Akhir2 ni payah betullah. Internet selalu bagi masalah aje. Nak blogwalking pun payah, Menguji kesabaran betullah bila tunggu lama2 loading untuk satu page nak complete. Sebab tu jarang nak blogwalking sekarang.


Kalau ada pun, tak sampai 10 blog pun nak jejaki. Maaf ye kawan2 blogger yang rajin berkunjung ke blog aku ni. Bukan aku tak mahu terjah blog engko orang. Internet agak semput sikit sejak beberapa hari ni. Aku akan cuba jejaki blog engko orang bila musim merundum berakhir.


Sebenarnya dah banyak kali Celcom bagi sms cintanya tu, bagitau aku terlebih pakai 5 GB. Geram juga aku. Pertengahan bulan pun ada terima. Cepat betul juga nak habis. Nak kata aku 24 hour depan laptop, tak juga.


Kalau waktu kerja, malam je aku online. Waktu cuti memang pagi, petang dan malam tapi ada masa lain juga. Not 24 hour hadap laptop. Aku pun boleh jemu kalau asyik berinternet je…he3.


Sekarang aku utamakan post entry baru tiap hari. So, blog aku taklah ketinggalan entry terbaru. Bolehlah member2 blogger baca entry aku yang entah apa2 ni…he3. Amat2 berterima kasih kepada mereka ni, sebab sudi singgah dan baca. Bagi blogger yang belum aku jejaki kesan tapak kaki mereka, aku akan cuba lawati ye. Lagipun trafik blog aku pun merundum juga ni. Tapi ok lagilah. Namun tak memuaskan juga.

6 comments:

secret said...

itulah...sy pun mcm tu...boring btl mcm tu...geramnyeeee

Syafrizal said...

memang stress kalau broadband teruk gila...

♥CIK SHA♥ said...

saya pun alami nasib yang sama..rajin btul celcom hntar mesej cinta kat saya..pelik gak sebab saya pun xde la guna 24jam sampai nak lebih 5GB tu..dekut betul..masa beli kata unlimited..sekali ade limit2 lak..rasa tertipu je..dah la setiap bulan kena bayar rm98..huhuhu..

Admin said...

ye ke...maya punya rm68 je....tp kalau cik sha mcm tu juga...tk de beza sgtlah..byr lbh or tak......


mmg stress & geram btl...hehehe

Aidi-Safuan said...

haha... 5 gig tuh kecik jerla maya. donlod lagu lagi. movie lagi. tau2 da abes da. :P

Admin said...

ye meh...stau maya, maya tklah kerap dload pun....mcm tu jugak

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."