Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Thursday, May 6, 2010

Edisi Jalan2 Ke Blog 'A Untuk Aida'


Hari ni satu je list edisi jalan2 aku kunjungi. Internet semput2 malam ni. Loading pun lembap tahap cipan je gayanya. Blog yang  aku jalan2 malam ni ialah blog 'a untuk aida'. 




Blog Cik Aida ni lebih kepada coretan hariannya. Personal blog katakan. Emmm peminat drama Korea ya. Aku pun minat juga. Cik Aida cakap drama Korea 'My Gilrs' ada di animax. Betul ke ni? Salah siaran kot. Setahu aku animax memaparkan cerita2 anime je...entahlah2. Apa2 jelah.


Cik Aida, drama Korea My Girls tu best ke? Aku belum pernah tengok lagi ni. Tengok pelakonnya hebat2 je. Lelaki kuit miut berlakon pula tu. Yang kat hujung sekali, pakai baju kot hitam. Lupa nama lelaki Korea tu. Nampak comel & feminin betullah. Kalau best bagitau ye!!




Opp...Cik Aina dah jatuh cinta dengan Boy Over Flower ke? Oh tidak...janganlah. Ramai sangat peminat tu...hehe3. Aku pun suka juga tapi belum pernah tengok pun drama Korea ni. Belum rajin nak terjah Yautube lagi ni. Bestkan mereka ni? Kuit miut lagi tu.


Oklah....Cik Aida, blog u nice & menarik. Lain kali aku jalan2 pergi sana lagi ye. Siapa yang sudi2 & suka berjalan2 macam aku ni. Silalah terjah blog Cik Aida sekali ok...kat sini: 'A Untuk Aida'. The end....nite.

6 comments:

Aidi-Safuan said...

aida, aidi. sesuai sangat la tuh! so, bila nak start kerja sebagai pencari jodoh nih? :p

Admin said...

u nk cari jodoh ke aidi...amboi gatal nk kawen dah ye...ha2

a i d a ; said...

thxx wat entri. huu. :)
tak tau la. tp malam kelmarin, mmg de. bru je epsod 1. b4 ni pon, dlm mggu ni jgk la. de prog game show korea kat animax. cte tu boleh tahan jugak. klakar.

Admin said...

kena tgk ni...tp tunggu balik kpg...ha2...

CiK EdiToR said...

memang best pun cite my girl ni..menghiburkn..sedih pun ada, gelak pun ada..

Admin said...

kena tgklah mcm ni..hehe3

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."