Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Saturday, May 8, 2010

Anda Rasa Perempuan Yang Pakai Cermin Mata Nampak Comel Tak?

Comelkan??




Sekarang nikan, ada yang pakai cermin mata bukan sebab mereka rabun. Tapi satu trend & fashion katakan. Ada kalanya yang pakai cermin mata yang sesuai dengan penampilan & betuk wajah mereka akan nampak menawan.



Kadang2 boleh terpikat dengan orang yang pakai cermin mata ni. Kalau perempuan pakai rasanya makin comel kot. Anda rasa macam mana pula? Secomel Keiko kitagawa ok juga....kan.

16 comments:

S.I.T.I said...

siti pakai spek gak.tapi tahla.prefer perempuan yang tak pakai spek. :)

nabil_potter said...

sy suka tgk pompuan yang berkaca mata..hehehe..
tapi ikut muka gak la..

Anak Perak said...

eh btl la tu pakai speck comei.ramai org kata muka aku comei..hak3...

nughul said...

sya plaing setuju sisyea p0mpuan pkai spek lebih c0mey
haha...ade bdk perasan kt sinie..huhu

SyAmSuL AnUaR said...

comel...biase le fesyen skrg ni....

windi said...

muka bulat susah sangat nak pilih spek. bersyukurlah sapa2 yang tak rabun sbb pakai spek itu sangat leceh.

mie said...

tersangat comel.....
hehhee

Amanina said...

ohh. saya comel la ye??

Admin said...

hahaha...comelnye kamu semua...pakai tk pakai tetap comel di mata sesiapa pun...

ASaDa RyutaRo said...

hohoho~ ada yg nampak lebih lawa bila pakai cermin mata ni. ada gak yg jadi worst bila tak cun ngn penampilan..

ada keburukan gak pakai cermin mata ni, rasa cam tak dapat nak aktif sangat.hurmm.. ke cmna?

mungkin yg dah biasa ok kot. kalau yg x biasa mmg akan terkial2..

nmpak comel bila cun dengan gaya. hihi :P

APAN said...

hmmm...kalau perempuan seperti dalam foto tu memang comel la...
biarpun aku x kenal gerangan beliau...
huhu...

Admin said...

ada comel, ada tak...mmg kalau nk aktif payah...kdg2 terasa lain je bila pakai....

kembatolo™ said...

kalo model pakai memang comel kot..haha..tapi kalo laki dah pakai spek,better cari pompuan yang tak pakai spek..hoho

Admin said...

knp pula kembatolo...ok apa2 dua2 pakai...hehe3...

✿ Fiena Saffaruan ✿ said...

Kalau boleh tak nak pakai cermin mata >,<

Admin said...

yup..tp skrg tk pakai dah

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."