Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Saturday, May 22, 2010

CoretanMaya Anniversary Today!!!!



Pejam celik, pejam celik dah setahun aku bergiat aktif dalam dunia blog ni. Ramai sudah kenalan blogger aku kenal. Walaupun tak kenal rapat, kenal juga namanya...kan? Apa2 pun aku amat berterima kasih kepada mereka semua specially 'Member Mayaku' yang sekarang mencecah 500+ follower. Tanpa mereka siaplah aku..kan?


Kepada pengomen setia juga, aku amat berbangga kerana engko orang sudi mengomen entry2 aku yang entah apa2 tu. Terima kasih ya sebab menceriakan lagi dunia mayaku ni dengan komen2 anda yang berguna itu. Sekurangnya ada juga yang hendak komen...he3.


Sempena anniversary blog aku ni, aku ada buat giveaway sebagai tanda terima kasih. Hadiahnya taklah seberapa, tapi yang penting aku ikhlas memberi...betul tak? Tapi kepada yang bertuah sajalah. Nak bagi semua, aku tak mampu berbuat demikian...he3. Terima kasih kepada yang sudi join ye. Nantikan keputusannya di bulan depan. Bagi siapa yang nak join, bolehlah clik link di bawah ni:


CoretanMaya 1st Giveaway

 

Sepanjang berblog ni, tak delah onak duri sangat lalui...biasa2 je. Yang penting rajin berblog dan ajak semua orang serbu blog anda, barulah trafik bom bom. Trafik blog aku ni taklah mantap macam setengah blog lain. Biasa2 je. Hasil Nuffnang aku dapat pun, cukup makan je. Sekurangnya ada hasil juga. Syukur apa yang ada..kan? 

 

Credit:Google


Sebelum berblogwalking lagi, jom sama2 tiup lilin kek anniversary blog coretanmaya ni. SELAMAT ULANGTAHUN BUAT BLOG CORETANMAYA......Moga makin debom...he3.

6 comments:

tiefazatie said...

tahniah sis maya..=)

Admin said...

tq tiefazatie....ceria sll

♥CIK SHA♥ said...

EPI 1ST ANNIVERSARY 4 UR BLOG MISS MAYA..

saya suka baca setiap tulisan cik maya kat blog ni..selalu jadi silent reader je..but i like the way u express ur words..(^_^)

Admin said...

tq cik sha....entry biasa2 je dr cetusan fikiran maya...he3...silent reader pun ok gak.....senyum ceria ye...

Syafrizal said...

tahniah.. dah cecah sampai 500 plak ye
ramainya.. saya sikit je.. :)

Admin said...

tk delah sgt...biasa2 je..hehehe...awk pun boleh lakukan...

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."