Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Monday, May 17, 2010

Income Buffered Earning Hanya RM0.02 Je....Rekod Paling Buruk Abad Ini!



Hari isnin biasalah, kita borak2 kosong pasal earning Nuffnang. Tak de apa yang best pun hari ni. Earning tu memang ada tambah sikit. Buffered earning tak delah. Hari tu dah dapat. Lagipun tak cukup ruang iklan ni. 


Ruang iklan hanya ada 3, buffered campaign entah berapa. Lupa nak kira tadi. Lagipun ada yang dah jadi metered earning. Income dari buffered earning ni pun bukanlah banyak sangat tapi syukurlah ada sikit.


Nak tahu? Rekod paling buruk buffered earning aku ialah RM0.02 je. 



Memang teruk betul di abad ini...ha2. Sila gelak ye.....kahkahkah.


Sebenarnya aku tak pernah nampak iklan tu muncul di blog aku ni. Entah kat mana ia sembunyi agaknya. Malu malu kucing nak keluar. Sebab tu kena tendang terus dari blog aku ni. Pengiklan pun dah tak suka blog aku. Sedihnya.


Nak buat macam manakan. Campign buffered earning aku ni merebut2 nak muncul kat ruang iklan yang hanya 3 ruang je tu. Siapa kalah terpaksa tunduk pada yang kuat. Kan itu juga adat dunia ni...he3. Apa2 pun aku harap tak de lagi rekod macam ni di akan datang. Amat mgecewakan je.

11 comments:

amar haziq said...

okey pe..daripada tak ada macam saya ni..huhu

jenguk2 lah blog saya k..
http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

WZulhilmi said...

Berebut semua nk buffered kat blog awak.. hihihi tu yang sampai tak muat2 tu..Hahaha :)

hans said...

owh
aku dlu awal2 dapat buffered tak faham konsep dia
so dua kali 0 sen
hahaha
lepas tu dah dapat okay sikit lah

MSR said...

Jangan sedih..haku hapa pun xde.. maklumlah add free blog..huhu

Nak Tambah Trafik Blog Dengan Cepat?

Admin said...

hehe..ye lo...terima je apa yg ada kan...

REMEDY said...

huh...macam tu ke income nuffnang dikira? buffer earning tu dikira macam mana?

MX said...

tak pernah dapat lagi buffered...
ape tips-tips nya?...

Fatimah Samsuddin said...

sy pn xphm sgt buffered earning ni sume..

selame ni kosong je.. tp bru td tgk ade 0.25.. hehe.. snyum gk wlupn cket.. ;p

but still xphm psl ni.. ;p

Ibu Mifzal Arsyad said...

ok la..dr x dak kan...hehe...tp BE awaknya blog mmg kencang kan..selalu bc awak dpt BE...sy pernah gak dpt BE yg sket sgt collection dia..RM0.02 gak..yg iklan CIMB..pastu lama plak tu duk BF x jd2 ME dr bln Feb..last2 br minggu ni dpt nga ME..pun giler ciput..hehe..tp x per la..ddr x de kan..

.::WaNiE::. said...

kalau dpt buffered sumbat traffic byk2

Admin said...

cimb plg sikit....mybe campaign skejap je....kalau yg lain adalah sikit...he3.

trafik kencang baru BE pun meletop

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."