Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Thursday, May 20, 2010

Perlukah Berbogel Untuk Sampaikan Mesej Keamanan? Macamlah Tak Ada Cara Lain

Pelik betullah manusia ni, nak sampai mesej keamanan pun nak berbogel. Perlu ke berbuat demikian? Bukan ke itu hanya memalukan diri sendiri. Tak pasal2 nanti orang tuduh anda 'wayar putus' Gilalah tu. 

Tak pun buat free show je kat orang ramai yang sudi memandang tanpa malu. Dah namanya free siapa tak mahu tengok..ha3.Kalau lelaki, memang suka. Entah2 mata tu tak beralih tengok perempuan bogel. Jangan sampai  meleleh air liur sudahlah. 

Kalau ye pun nak sampaikan mesej keamanan, ada cara lain yang lebih sopan dari berbogel macam tu. Isss..merendahkan maruah diri je. Senang2 je berbogel macam tu. Kalau aku, tak sanggup. Buat malu je!!



LONDON - Seorang wanita berusia dalam lingkungan 30-an duduk berbogel di bumbung sebuah teksi di sini kelmarin sambil melakukan aksi senaman yoga bagi membantah peperangan di Afghanistan, lapor sebuah akhbar semalam.


Wanita tersebut turut berdiri dan menjerit meminta askar-askar asing keluar dari Afghanistan.


Anggota-anggota polis kemudian menutup tubuh wanita itu dengan kain dan menahannya buat seketika.


Namun aksi wanita itu di Westminster Square telah menyebabkan kesesakan jalan raya sehingga ada pelancong yang merakamkan gambarnya. - Agensi,KOSMO

Aku pun nak sampaikan mesej keamanan tapi tak mahulah berbogel. Buang masa aku je. Lagipun diriku lebih berharga dari berbuat demikian...betul tak? Hahaha.

10 comments:

Muhammad Safie said...

kes cmni pun ader..adehh..

ASaDa RyutaRo said...

hahaha.. pelik lak. pompuan ni wayar putus kot.

Admin said...

agaknyalah..hehehe

mie said...

waaa..
mesti dapat sambutan..
ehehheee

Hazman said...

Cara mudah nak tarik perhatian orang la kan....

Admin said...

itulah...cara plg mudah nk tarik phatian..hehehe

Hari said...

salam ziarah

Admin said...

hai Hari...tq singgah

Lan Bingka said...

terus aman Westminster Square tu..;)

Admin said...

yalah...aman...

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."