Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Tuesday, May 4, 2010

Perempuan Yang Pakai Kasut Bertumit Tinggi Seksi Ke?

Credit:Google


Wahai lelaki di luar sana, anda rasa perempuan yang pakai kasut bertumit tinggi ni seksi ke tak? Rasanya seksikan.


Mestilah. Kalau perempuan tu pakai kasut bertumit tinggi & mempunyai kaki yang cantik serta gaya jalan yang nampak mengoda pastinya menyebabkan lelaki memandang ke arah perempuan tu kan. Jangan sampai terliur sudahlah…ha3.


Taklah semua lelaki macam tu kan. Tengok juga rupa si pemakainya. Kalau cantik mestilah terpikat. Kalau sebaliknya lainlah ceritanya.


Setengah perempuan memang gemar pakai kasut bertumit tinggi ni. Nampak bergaya bila berjalan. Lebih2 lagi bagi yang berkerja di office & juga model2 yang terkenal. Biasalah perempuan, mestilah nak sentiasa anggun sentiasa. Ada sebab lain ka? Kalau ada bagi komen kat section komen ye.


Pernah seorang kawan saya, lelaki bagitau perempuan yang pakai kasut bertumit tinggi ni memang nampak seksi bila berjalan. Lebih2 lagi bila pakai skirt pendek. Fikir2 apa sebenarnya lelaki tengok…ha2. Jangan fikir lebih ok. Apa2 pun asalkan bahagia.

10 comments:

hudhud said...

i rasa lebih confident je bila pakai heels tak rasa sexy pun. hhehe :P

Admin said...

kita rs..apa kata lelaki pula..emm

zaradgreat said...

ouh
tapi pakai heels sakit
lagi suka pakai sneakers
hehehehe

Admin said...

itulah....pilihan masing2

uncle said...

hehehe uncle sudah datang...mmm pakai kasut tumit tinggi..pada pandangan lelaki memaparkan sifat keyakinan yang tinggi..apatahlagi melakukan langkahan..catwalk gitu..mata lelaki memang tindakan refleks kalau tgk benda2 yang bagaikan besi berani ni..satu lagi..kasut tumit tinggi yang dililit hingga betis..perghh mmg terliut..tak boleh targambar lagi betapa seksinya..apatah lagi kalau uncle pakai camtu hahahahaha

Admin said...

uncle ni mcm2lah....kalau uncle pakai tak tau nk bygkan mcm mn...ha2

key-one said...

kalau pakai high heel dgn skirt pendek opp kos laa sexy... kalau pakai dgn sluar pnjang or kain labuh..sbnrnyerr bkn nmpak sexy..tp nmpak kyakinan diri seseorg pmakai.... weeeeeee...

Admin said...

yup....tp best juga pakai high heel ni...cuma yg tinggi sgt tu, tak mampulah..buat sakit kaki je..he3

Ika Suhaimi said...

bkn la rse sexy(tp ade la skit)haha..
btul ckp uncle tu..yg bertali-tali tu yg mak ai..sakit?tolak ketepi..beauty is pain la..nk cantik,kne la thn..bwk sandal siap2 dlm beg..

ngee...hehe

Admin said...

itulah....kalau nk cantik seksa sgt, elok tk payah..hahaha3

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."