Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Monday, May 10, 2010

Fish King Pizza Hut, Adakah Ia Buffered Earning Aku Yang Sedap Tu?



Fish King Pizza...emmm, nampak sedap je. Aku belum try lagi ni. Entah bila lagi nak pergi makan sakan kat Pizza Hut ye? Mesti cuba resepi terbaru Pizza Hut ni. Kalau tak ketinggalan pula...he3.


Iklan Pizza Hut ni, aku baru ternampak tadi kat blog aku ni. Jarang sangat nak nampak benda yang sedap2 ni. Tertanya2 adakah ia buffered earning aku yang sedap tu? Hahaha....sebenarnyakan. Iklan Pizza Hut ni bukanlah buffered earning aku pun. Mana tau akan datang. Siapa tau, rezeki masing2...kan.


Pernah nampak iklan Pizza Hut ni di website Nuffnang. Baca sekali imbas je. Kalau tak silap aku, Pizza Hut ada menawarkan hadiah wang Tunai RM2,000...itupun kalau tak silap mata aku memandangnya. Cuma anda perlu tulis entry pasal Fish King Pizza...kena ada banyak gambar yang menunjukkan anda menikmati Fish King Pizza. Nak tahu lebih lanjut kenalah layari iklan Pizza Hut tu ya. 


Aku ni tak pasti sangat pasal hal ni. Baca seimbas lalu je. Teringin juga nak ikut serta tapi kena pergi makan Fish King Pizza baru dapat join. Kalau tak, pictures apa nak bubuh kat entry nanti. Oklah, aku harap Fish King Pizza ni menjadi habuan buffered earning aku yang paling sedap sekali..he3. Kalau tak pun, sebagai hiasan je kat blog ni. Oklah time to sleep..tatata.

10 comments:

.::WaNiE::. said...

haah hadiah mantap sungguh
ape lg :p

miss hav0c said...

makang jangang tak makang

pakcik rock said...

lapa lapa lapa lapa lapa..

Ibu Mifzal Arsyad said...

waaa...kena gi makan pizza la ni..best..best...

iddinm said...

saya tidak suka pizza...saya suka kuih bulan je..hehe

Admin said...

apa2lah...jom makan....rugi tk join rm2,000...hehehhe

Kyuubi_85 said...

wah hadiah best tu! :D aku pun teringin nak buff yang best mcm ni. nampak tak berseri blog kalau takde. hehe

Admin said...

btl2....sedap je iklan tu kan...jom makan pizza hut

DaHLia said...

Rm2k kan...kalo dapat, memang kenduri sakan laaaaaa

Admin said...

yup..mmg kenduri punya...hehe

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."