Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Saturday, May 1, 2010

Edisi Jalan2 Ke Blog NiSeCa


Edisi jalan2 diteruskan walaupun internet hari ni semput2 je. Memang menguji kesabaran betul. Tapi permintaan member blogger kena buat juga. Hehe3. Thanks ye sebab sudi terima aku jalan2 ke blog anda, Cik Niseca.


Blog Cik Niseca ni lebih bkisar kehidupan beliau. Hari ni aku tengok awal pagi dah merapu..he3. Edisi blogwalking beliau di pagi ahad. Tak caya terjah blog beliau tu. Linknya klik kat bwh picture atas tu. 


Ada satu entry yang menarik minat aku iaitu 'Hamboii. cun nye kauu'. Mula2 aku fikir muka sebelum beliau hias2 mekap tu adik laki dia. Hehe...jangan marah Cik Niseca ye. Aku tengok seimbas lalu. Bila aku baca entry beliau. Rupa2nya empunya picture tu Cik Niseca sendiri. Lepas hias2 nampak cun pula. Suka tengok muka berisi beliau tu. Senyum selalu ok Cik Niseca. 


Baiklah, Cik Niseca moga jadi anak baik2 ye. Jangan merapu banyak sangat..ha2. Kalau ada masa jalan2  ke blog aku ni. Blog aku yang mengarut2 ni. Salam ceria bye.

2 comments:

Nisaeciz said...

huahuahuahua. itukahh? hengat aku laki kaaa? hatoiii. klaka tawuuu? ko org pertama cakap muka aku mcm lelaki. huahuahua. tenkiuuu for this entryyy! ;D


nak tgk apa yg kamu sudi komenn => Apa lah yang dia

merapu kan niii?

Admin said...

yup..mula2 i fikir mcm tu...sbb muka u smcm muka bdk sorg kat sini..he3...senyum2 selalu

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."