Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Saturday, May 15, 2010

Hadiah Harijadi Yang Paling Mahal Di Dunia & Pastinya Engko Orang Tak Mampu Beli (8 Pics)

Fuh...entah siapakah gerangan yang btuah mendapat hadiah semahal ni? Btuahkah dia? Kalau aku terima pun tak pasti lagi nak kata btuah. Yelah terlalu mahal, tak sanggup nak miliki. Nanti kena rompak ke apa...kan naya je dibuatnya...betul tak?

Antara hadiah plg mahal itu adalah:


Blue diamond Cost 7.98 million dollars
Diva Premium vodka spirit cost 1,060,000 dollars

Earrings cost 8.5 million dollars
Eco-House cost 7.2 MN pounds
Expensive Apartment Cost 200 million dollars
Expensive diamond Sandals cost 2mn dollars


Frozen Haute Chocolate Dessert cost 25,000 dollars
Mahal bukan? Dalam dollars lagi tu. Kalau dalam RM, lagilah engko orang tak mampu miliki. Baik tak usah je. Buang duit btlkan. Elok beli benda yang lebih bfaedah. Tak pun sedekah bagi aku..ha2. Oklah....nanti aku post hadiah2 lain yg mahal2 diedisi akan datang. Chow dulu..bye.

16 comments:

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

huhuhuhuhu giler mahal.. kalau dapat nak pakai pun takut sebab jadik target pencuri semua.. hehehehe

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

salam singgah .. 1st timer disini...

Admin said...

tq mimie krn sudi singgah..mmg mahal gila...tk sanggup nk pakai..hehehe

adamfaiz said...

isteriku mesti suka kalau dapat diamond tuh..hahaha

Fatimah Samsuddin said...

whoaa.. klo dpt diamond 2 tebus duit labur dlm bank.. xberani nk simpan kt uma.. takut kna rompak.. hehe

koru said...

mak aih...saper la nak kasik!!
(!!O__O)

arang67 said...

mahal memang mahal tapi..kalo dengan rege blue diamond tu aku rase..macam2 bleh bli..keter pun puluh2 kot leh bli..hahaha...gila seyh!!

Mr. K said...

banyak cantik la itu berlian biru...

cik paro said...

mahalnye...

Admin said...

mmg mahal gila..hahaha

Ibu Mifzal Arsyad said...

hehe..yg kasut tu sy berkenan...

.::WaNiE::. said...

wehehehehe nangis tengok rege dia hahaha

maszmadi said...

iskisk, kalu da dpt adiah tur...

Admin said...

tk mampu nk beli tll mahal

Eciz said...

peh mahal gila. kalau dorang bagi, aku tak pk aku amik, aku cuma rembat je dengan pantas. huahuahua

nak tgk apa yg kamu sudi komennn = BLOG PALING MENYENGAT

Admin said...

haha...p rembat...bagus2...

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."