Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Monday, May 3, 2010

Website Nuffnang Ada Masalah Kah?



Wahai warga Nuffnang....boleh tanya tak? Anda ada masalah nak masuk website Nuffnang or Innit tak? Aku tengok macam ada masalah je. Tak dapat nak tembus2 dari tadi. 


Berapa kali dah try. Tak dapat masuk juga. Aku fikir masalah internet aku kat sini. Mana tau kan. Tapi kalau dah try banyak kali. Takkanlah masalah internet pula. Sedangkan website lain ok je.


Siapa yang tau apa sebabnya tolonglah bagitau. Aku ni tak tahu apa2. Or aku ketinggalan sesuatu hari ni. Please siapa yang baik hati bagilah info sikit untuk dikongsi bersama...khas buat yang hadapi masalah yang sama macam aku ni...ok TQ.

3 comments:

Admin said...

dak ok pun...maybe mslh technical...he3

Nisaeciz said...

saya budak baru buat nuffnang

nak tanya; apakah rupa jika kita klik nuffnang org??

kenapa keluar profile saya?

atau mcm mana??


saya ta paham sebenanya. sila terangkan. tima kasih


NISECA suka merapu

Admin said...

jgn clik nuffnang...cliklah iklan yg keluar..rupanya bgantung pd iklan apa.....
yg keluar profile tu...pelik pula...rsnya sbb nisaeciz klik nuffnang yg tak keluar iklan...mcm tu ka

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."