Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Sunday, May 23, 2010

Perlukah Nak Cerita Pasal Anda Dengan Suami/Isteri Bermanja2 Kat Orang Lain?


 Credit:Google


Dalam dunia perkahwinan memang indah. Biasalah kita akan selalu bersama insan yang kita sayangi. Pelbagai kenangan dan saat indah tercipta. Tapi perlukah menceritakan saat anda bermanja2 dengan suami or isteri kepada orang lain? Tak kiralah manja ringan or berat. Perlu meh???


Kalau sebolehnya aku memang tak mau dengar cerita manja2 ni. Buat geli aku dibuatnya. Walaupun manja ringan. Namun aku memang anti betul nak dengar. Tapi nak buat macam mana orang dah cerita. Nak halang risau kecik hati pula. Dah tau sangat perangai tu.


Kalau nak cerita pun, ceritalah kepada orang yang dah mendirikan rumahtangga. Jangan nak cerita kat aku ni. Aku tahan telinga je dengar. Geli dibuatnya. Entahlah makcik seorang kat office tu agak terbuka betul cerita benda2 macam ni kat aku.


Hari tu dia cerita pasal suami dia merajuk. Dia pujuk, cium itu cium ini. Then kalau suami dia ok…naik. Kalau suami dia nak layan, layan….xxxx…faham2 jelah. Aku yang dengar diam je. Buat2 dengar juga…ha2.


Apa pandangan anda perlukah nak cerita2 benda tu kepada yang single mingle? Fikir2kanlah ye!!

11 comments:

Kazaztan Team said...

pd saya tidak perlu... tu kan maruah suami/isteri...tak yah ler citer...simpan aje la...

♥CIK SHA♥ said...

soal perlu atau tidak..yang pastinye perkara tu memang tak boleh langsung diceritakan pada orang lain..soal dalam bilik tidur..haram tau cerita kat orang..maruah suami isteri..aiyooo..sungguh tak malu betul la makcik tu..huhu..

~mrs azmi~ said...

cerita benda general pun sebenanye tak digalakkan... inikan pulakla nak cerita hal2 intim.. isk!

kembatolo™ said...

haha..petanda nak suro kawen la tu..

Admin said...

mn de kembatolo..pepandai je....emmm makcik tu try pkara general...tp dpt dibayangkan...yg tu maya tk suka...geli betul....apa2 pun maybe makcik tu tll happy so nak share story lo....

wadud@duad said...

asal x sound jer makcik yang slumber tuh?haha ceramah sikit.. maybe dia terlupa kort.. :p

Admin said...

dia mmg open sikit tp tklah tll lucah..hahaha....tk maulah nk ckp byk..nanti kecik hati org pyh...

Syafrizal said...

memang begitu la awak
makcik2 tu mmg suka cite macam tu
kadang2 blue terus pun takde hal

Admin said...

mn boleh mcm tu....segan tau...he3

secret said...

makcik tu nk cerita sbb nk hiburkan hati kot...hehe

Admin said...

entahlah..apa2 jelah aslkan bahagia...he3

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."