Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Friday, May 21, 2010

Lelaki Suka Perempuan Cantik Kenapa? Sebab Cantik Itu Menawan!


 Credit:Google


Alah perkara biasalah kalau seseorang tu suka yang lebih cantik. Kalau perempuan tak nampak cantik, manalah lelaki pandang. Kebanyakan macam tu lah. Sebab tu perempuan kena sentiasa tampil cantik. Jaga body & rupa paras.


Tapi…hehe3. Sebelum kena kutuk dengan lelaki ni. Tak semua lelaki macam tu lah. Bagi lelaki maybe pengertian cantik dari sudut fikiran mereka lain. Manalah kita taukan. Macam kita perempuan juga suka yang kacak, hensem & bergaya. But not mean lelaki yang tak kacak or bergaya, tak menarik minat perempuan.


Tak semua orang melihat aspek kecantikan sebagai faktor utama dalam memilik pasangan hidup or bercouple. Macam selalu orang cakap. Cantik rupa tak semestinya melambangkan kecantikan dalaman. Betul Tak?


Bagi aku, orang cakap lelaki tu kacak, tinggi & bergaya. Not mean aku pun berpandangan macam tu. Sebab tu aku kena marah dengan member masa study dulu. Dah aku tengok biasa je & tak de hati kat dia, buat apa aku berpura2kan. Hidup aku biar aku tentukan…he3.


Sebab utama lelaki perempuan cantik aku pun tak tahu sangat. Agaknya sebab mereka mau kelihatan hebat & rasa bangga bila bersama perempuan cantik. So, orang memandang pun rasa cemburu. Ye ke?


Mungkin juga sebab rasa sejuk memandang wajah perempuan yang cantik ni. Entahlah. Kecantikan rupa paras & body seksi bukannya kekal lama pun. Sebab tu jangan pilih lelaki yang pandang kecantikan rupa paras & body seksi je. Nanti kalau anda dah tak cantik, muka berkerut & body dah tak seksi. Lelaki pun lari…ha3.


Paling senang, pilih lelaki yang dapat menerima anda seadanya anda. Tiada paksaan. Cuma keikhlasan saja…he3. Apa2 jelah.  Asalkan bahagia.

10 comments:

.::WaNiE::. said...

pandang ppn cantik yg seksi jadi panas

pandang ppn cantik yang sopan sejuk mata mandang kan?

Syafrizal said...

lagi best kalau dpat luar dan dalam yang cantik hehe

cik paro said...

yeke?

Admin said...

yup wanie...mmg satu bonus kalau rupa cantik, dlm pun cantik...he3

jfook said...

Mmm..Everyone loves beautiful stuffs rite? LMAO

Admin said...

rite jfook....me to..love3...he3

ASaDa RyutaRo said...

kecantikan tak jamin kebahagiaan. kalau jodoh dengan yang cantik, kira bonus la tu. hee :P

kalau dapat yg lebih2 lak.. dah la cantik, sopan santun, budi bahasa elok, hormat orang tua, setia, penyayang.. mmg bahagia sangat la laki tu.. kalau yang camni pun kena dera dgn laki, mmg tak bersyukur sungguh la..

Admin said...

itulah...payah juga kalau cantik sgt...nanti suami jelous je kejenye...tak psl2 kena king control..hahahha

wadud@duad said...

pasal laki lagi..ahhahah...adess..
no komen la.. :-)

Admin said...

lelaki oh lelaki...payah nk cakap..hehe2

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."