Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Friday, May 7, 2010

Cerita Kedai Kopi Nuffnang.....Buffered Earningku Yang Comel!

Syukurlah tiap2 bulan dapat buffered earning baru dari Nuffnang ni. TQ ya Nuffnang sebab bagi aku buffered earning lagi. Tak tahu nak cakap apa lagi aku ni, terharu sangat...ha2.




Mai sini Nuffnang, aku nak bagi kiss sayang kejap. Janganlah lari..ha2. Takut betul. Setakat ni dah 3 buffered earning aku dapat awal bulan ni. Kalau tak silaplah. Tak sangka juga aku dapat buffered earning ni sebenarnya. Tahun lepas satu pun tak ada. 


Maybe perubahan ketara sikit tahun ni membawa rezeki yang bagus buat blog aku yang tak seberapa ni. Tak ada tips yang terror punya yang dapat aku share. Cuma rajin berblog je. ..nak cakap tips pasal macam mana nak dapat buffered earning ni rasanya tak payah. Banyak blog lain yang dah buat entry macam ni. Elok terjah blog mereka je. Lagi detail & menarik. 





Siapa yang ingin terokai campaign tu, sila2lah. Mana tau terjumpa info menarik & berguna. Oklah tu je...bye2. ....chow dulu.

6 comments:

Mr Kamikaze said...

Wah bestnya dapat buffered nuffnang nie...senangnya hati...

Admin said...

mmg best...tq ya

girlmansion# said...

yela... mcm dah dpt gaji bln jer ko dr nuff... hoho.. ;p

Epul Azimi said...

tahniah and blanje..:)

Ibu Mifzal Arsyad said...

tahniah...

Admin said...

tq tq..hehe..gaji bulan taklah...lgpun bukan byk pun...

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."