Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Saturday, May 1, 2010

Edisi Jalan2 Ke Blog 'Nabil-Potter'


Walaupun terasa kebosanan di hujung minggu ni sebab kena tinggal sorang2 oleh member kat hostel. Aku teruskan edisi jalan2 aku ni. Kali ni aku jalan2 ke blog Nabil-Potter. Beliau ni ada sangkut paut dgn Harry Potter ka? He3.


Aku tak pasti sama ada pernah singgah blog Nabil-Potter ni ke tak, masa blogwalking hari2. Lupalah. Banyak blog aku jalan2. Nak ingat semua payah jugak. Blog Nabil-Potter ni bkisar pasal apa ye? Aku jalan2 & tengok psl isu semasa pun ada, psl gadget, gambar2 menarik hati & personal matter pun ada. Tapi aku lebih tertarik dengan kamera yg besar ni:



Kamera Nikon ni...fuh harganya mahal betul. Rm3,300..kalau tk silap mata aku tengok. Tak sanggup aku nak beli Nabil. Kalau engko maybelah...yelah sanggup jual baju & puasa pula tu..he3. Aku tak mahulah mcm tu skali. Elok aku beli kamera harga bwh dari harga kamera Nikon tu. Asalkan dapat guna sudahlah.



Aku juga minat dgn entry Top 10 Kereta Terlaris 2009....sbb aku ni memang idamkan kereta Myvvi. Nak beli belum cukup budget lagi. Kena cover & fikir banyak faktor dulu sebelum nak beli. Kalau tak aku sekeh nanti nak bayar hutang kereta ni. Kena berbelanja bhemah beb. Betul tak Nabil? Tq for the info. Oklah...mls nk komen byk...lgpun edisi jalan2 je ma. Bukan mgkritik..he3.

8 comments:

Aidi-Safuan said...

bila nak jalan2 kat blog aidi safuan nih? :(

Admin said...

kejaplah aidi....tenet lembap btl hari ni..sabar ye

nabil_potter said...

blog nabil-potter ni memang best...macam2 ada...nantikan entry balas utk anda..heheh

Admin said...

yupp..mcm2 ada..hehe3...ok tq

イムラン (IMRAN the fraxie) said...

blog saya jugak~~

Admin said...

ok..lama tk buat edisi jalan2 ni...byk mslh skrg...hope bangkit semula...hehehe

LiFe KaMi said...

jalan2 cari makan..blog yg bagus..

Admin said...

sila...hehehe

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."