Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Monday, May 3, 2010

Edisi Jalan2 Ke Blog 'Dauspozi Dot Com'


Fuh...hijaunye blog Dauspozi ni. Berseri2 keindahan alam aku rasakan...cewah. Maaflah Dauspozi sebab lambat jalan2 ke blog anda. Kereta aku asyik singgah tempat lain je, jalan pun sesak nak ke rumah Dauspozi ni. Nasiblah hari ni dapat keluar awal..kalau tak terpaksa tunda ke hari lain, nak jalan2 ke sini..he3.


Sebenarnya aku tengah cari mana perginya innity Dauspozi ni...kata makin hijau, so aku carilah kehijauan tu. Tak nampak pun or mata aku ni kabur asyik nampak hijau je...ha3. Apa2 pun blog anda memang mantap. Ramai follower lagi tu. Hope makin mantap & meletoplah ye.


Emmm...siap ada blogger minggu ini lagi....edisi terjah ke Dauspozi. Bila pula giliran blog aku ni? Aku akan tunggu kedatanganmu ok. Jangan sampai penantianku satu penyeksaan pula. Ok berbalik pada blog Dauspozi ni. Blog beliau ni secara kasar aku agaklah lebih pada kegemaran & apa2 saja yang beliau ingin sampaikan kepada pengunjung...betul tak?




Cerita Lagenda:Sayang Cendana-TV3 mcm best je Dauspozi. Aku belum pernah tengok ni. Yang aku tahu sekarang hangat pasal Adamaya je. Cerita puteri fantasi rupanya. Nak tahu sinopsis cerita ni, clik link tepi tu ye. Tak rugi tau. Emm..banyak juga cerita best yang Dauspozi senaraikan kat blog beliau tu seperti cerita Siong, Mayang Mengurai, Nenek Kebayan & mcm2 lagilah. Aku belum pernah tengok semua cerita ni. 


Cerita Siong pernah tengok sekejap je masa balik bulan 2 dulu. Lepas tu entah apa jadinya, aku pun tak tahu. Anyway tq for ur info....nice blog. Bagi siapa yang ingin menjejakkan kaki ke blog yg penuh hijau ni sila klik link ni: Dauspozi Dot Com.

2 comments:

Dauspozi said...

Assalamualaikum kak Maya,

wahh... special entry for daus ek... thanks, dulu Innity daus mmg ijau tp daus dah tukar Innity jadi ads lain, nanti kalau akak guna Innity mesti akak faham punya... i mean daus guna alternate ads tp daus still guna Innity, hehe...

Daus bukan ler blogger popular, jauh sekali otai utk direview special cmni, hehe... thanks banyak2... daus tak layak terima review ni, tp akak dah beri, daus menerima, keh3...

P/s: blog akak pun hebat gak sbb tu ada ramai followers...

Admin said...

taklah Daus..mcm biasa je...emm kak tak kisah otai ke tak...ikut suka kak je nak jalan2 p mana2 blog..he3...ok good luck ye

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."