Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Monday, May 10, 2010

2 Ketul Buffered Earning Menyerikan Lagi Dunia Mayaku


Hari isnin memang hari yang ditunggu2 setiap blogger. Macam aku ni. Biasalah hari isninlah akaun Nuffnang up-to-date. Ada yang akan nampak earning meningkat dengan mendadak (agaknyalah), ada yang tiada perubahan langsung (entah kenapa, tak cukup makan agaknya) & ada yang dapat buffered earning baru, macam aku ni...he3.


Tersenyum sikit hari ni. Hari2 pun senyum juga. Tapi bukan sebarang senyum, nanti orang cakap tak betul pula. Tak pasal2 dapat gelaran gila percuma je..he3. Syukurlah Nuffnang bagi hadiah kat aku 2 ketul buffered earning baru. Nampak gaya kena tingkatkan lagi trafik blog aku ni. Barulah income dari buffered earning berbaloi2 macam blog Dahliajournal tu. Nak tengok income power beliau...clik entry aku ni.

Wow...Mantap Gila Dia Punya Income Dari Buffered Earning

 

Memang mantap gila income beliau tu, jeles betul aku dibuatnya. Entahlah bilalah aku capai impian macam beliau agaknya. Kena usaha lebih ni. Bukan senang nak tingkatkan trafik. Nak harapkan blogwalking jenuh juga dibuatnya. Sekarang aku tengah usaha nak buat facebook page fan. Tapi ada masalah sikit. Kena tanya orang pandai dulu..he3.

 


Inilah penemuan 2 ketul buffered earning aku hari ni. Nampak menarikkan. So, bagi yang tertarik dengan iklan Ogawa & Prudential sila2lah clik untuk mengetahui tawaran yang menarik dari mereka. Bagi yang sudilah. Tak ada paksaan pun..he3. Oklah, mahu blogwalking ni...jom sapa nak ikut...jalannnnnnnn.

13 comments:

M a W a D D a H said...

salam...

wah..bestnye dia.. :)

jfook said...

Congrates..You are doing well..

a d r e y n i e e l i s y a said...

wah...
dpt buffered..
meriah la blog dia pasni

Ibu Mifzal Arsyad said...

wah..best..best..kena berguru ni dgn tua punya blog..

Ibu Mifzal Arsyad said...

alamak salah eja..*tuan

sillyloo said...

wah meriah....nk satu bufferd boleh :p

Ery Farieha said...

sronok2
huuu

cik bunbun said...

hebat hebat!! :D
awww jeles >.<

DaHLia said...

congrates sis...bg dia makan kenyang2 tau :)

Admin said...

saya cuba dahlia...tq semua...he3...anda semua yg memeriahkan blog saya...tq

Aidi-Safuan said...

haih...kalau tak belanja aidi tak tau la kan. :P

.::WaNiE::. said...

huhu tahniah :)

Admin said...

tq ya....aidi ni mmg, asyik minta belanja..mailah dtg redah lautan china selatan tu...

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."