Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Saturday, May 1, 2010

Buffered Earning Di Awal Bulan Mei


Pejam celik, pejam celik dah masuk bulan Mei dah. Cepatkan masa berlalu. Banyak kenangan & pelbagai peristiwa berlaku dalam kehidupan kita. Bulan lepas dibanjiri kes buang bayi, cabul budak, dera anak & rogol. Harap bulan ni perkara macam ni berkurangan hendaknya.


Mudah mudahan manusia lebih insaf atas segala perbuatan mereka. Lebih2 lagi pelbagai bencana alam & tanda2 yang pelik muncul seakan dunia nak akhir zaman. Memang heboh pasal kiamat dibicarakan di dunia blog ni. Naik seram juga dengar tapi itulah destinasi yang akan kita tempuhinya jua. Tak pasti bila tapi pasti tiba. Hanya Tuhan saja tau.


Ok...berbalik pada cerita Nuffnang. Memang best kalau dapat buffered earning hari2 kan. Tadi pun ada terbaca entry blogger lain dapat buffered earning awal bulan Mei ni. Tahniah diucapkan. Ada pula yang dapat cek dari Nuffnang, banyak pula tu. Tahniah juga diucapkan. Ada masa belanjalah kami ya. He3.



Saya pun dapat buffered earning juga. Baru perasan tadi masa check akaun Nuffnang. Untuk lebih jelas click je picture tu ya. Syukurlah ada rezeki lagi bulan ni. Earning Nuffnang pun btambah sebab ada 2 campaign buffered earning dah jadi metered earning. Hasil campaign kali ni agak memuaskan. Agak besar juga jumlahnya.


Usaha tangga kejayaankan. So, kena rajin berblog. Tingkatkan trafik & update selalu blog. Barulah ada pengunjung & trafik pun bom bom macam trafik Ben Ashaari ni....tengok:


Setelah 6 Bulan Berblog ,Kini Hasilnya ...

6 bulan beliau berblog, hasilnya cukup power juga. Entah macam mn nak sampai ke tahap ni ye. Aku ni payah sikit. Masa agak terhad. Masa cuti & hujung minggu je banyak masa. Kalau hari lain, sibuk kerja je. Malam je ada masa. Tak pelah asalkan usaha. Pasti berjaya...kan gitu!

5 comments:

joegrimjow said...

buat 10 enty sehari
huhu

DaHLia said...

tahniah,,,


p/s: kita separuh jer dari BA..huhuh... kena banyak entry mcm dia dan banyak peminat baru dpt macam dia kut..

Admin said...

yelah kena byk entry..tp kdg2 no idea...wah dahlia separuh tu dah kira ramai...he3

uncle said...

tahniah buat tuan umah..kekadang kita boleh jadikan kejayaan seseorang tu sebagai pmemangkin utk diri kita lebih upaya ke depan..tapi buatlah mengikut kemampuan..sedikit2, tiada jalan pintas sebenarnya melainkan kita kena berusha mempertingkat kan mutu penulisan dan rajin berblog setiap hari hihih sori kalau meng pot pet disini.

Admin said...

tq uncle nasihat bguna tu....akan maya ingat...he3

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."