Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Saturday, April 24, 2010

Buffered Earning + Trafik = $$$, Wah Bolehlah Tiap Bulan Cashout Ni!



Pemulaan tahun ni, memang musim bertuah bagi semua blogger. Sebab dapat durian runtuh dari Nuffnang. Yang dulu tak dapat buffered earning, sekarang boleh tersenyum gembira. Yelah dapat extra income ma. Siapa tak happykan? Aku punya happy juga dapat banyak buffered earning.


Namun dah berapa banyak earning anda peroleh dari campaign buffered earning ni ya? Kalau trafik macam jalan kura2 je, memang payah nak dapat berpuluh2 earning dari campaign buffered earning ni. Aku pun taklah banyak sangat pun dapat. Cukup makan je. Tapi oklah dari tak dapat langsungkan.


Tadi terjah & terokai sekejap blog eyriqazz. Kenal tak? Takkan tak kenal Great Teacher Onizuka tu. Tak pelah tak kenal. Lambat laun kenallah tu..he3. Beliau ni aku tengok aktif berblog tau. Nak tau berapa beliau dapat earning untuk campaign buffered earning. Hah...tengok gambar bawah ni:


 

Fuh....jangan terbeliak bijik mata ye. Percayalah beliau amat2 bertuah..he3. Buffered earning aku pun tak dapat sebanyak tu. Dah boleh cashout income Nuffnang tu. Pasti banyak income beliau dah dapatkan. Macam mana nak dapat buffered earning sebanyak tu. Kenalah rajin update blog, blogwalking & apa2 lagilah untuk menaikkan trafik blog anda.


Trafik blog eyriqazz, kalau anda tak tau. Memang power punya. Kalah trafik blog aku ni. Tengok analisis pengunjung ke blog beliau di bawah ni:


Alahai, bilalah agaknya aku boleh setanding beliau ni? Aku bukannya selalu dapat online pun. Lebih2 lagi time kerja. Mana ada internet kat office. Kalau ada, pasti trafik blog aku pun macam ni...ha3. Tak pe bmimpi dulu malam ni.

15 comments:

BudakHitam said...

pehh...kencang gile trafik..tak boleh malas2 ni..

Ery Farieha said...

wohooo
masyuk!

iz-AnN عبداللطيف said...

SALAM SINGGAH
takpelah gitu, sikit2 lama2 jadi bukit..blog saya pun nak cecah 100 unik sehari pun susah...tapi at least adalah kan...dari takdo...:P

iz-AnN عبداللطيف said...
This comment has been removed by the author.
Admin said...

tu blog tuan guru yg kencang..mmg hebat dia tu...hope blog aku pun mcm tu...usaha je ok

Mr Kamikaze said...

Beshnya kan klu boleh dpt bufered nuffnang tiap2 mggu..

Admin said...

itulah...tk pe kita mimpi dulu ok

Chik chuMeLL said...

pergggghhh!!!!!dasyat giler...chaiyok chik..wooppss...chaiyokk pd tuan tanah blog ni..=)

Admin said...

tq chik...hehehe...smgt...ha3

Kyuubi_85 said...

hbt. jeles gak tp itu rezeki org. buff aku pun sebijik sebijik je. traffic je ciput. alin la kalau traffic mcm hujan. huu

Admin said...

itulah kyuubi..rezeki sorg2 biasalah...usaha jelah kita...he3

rizputra7 said...

pergh..tabik ler kat ko..banyak tue

Admin said...

jgn tabik kat i lah, bukan i punya pun..ha3

Sharinginfoz said...

buffered earnings ads memang seronok lebih2 lagi kalau masuk aja... eyriqazz memang hebat punya sekarang dah lebih RM100 buffered dia

Admin said...

ya mmg hebat dia...jeles btl..ha3

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."