Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Saturday, April 17, 2010

Maya Giveaway + Buffered Earning


Tengok member lain buat giveaway t'ingin pula nak buat. Hajat dihati lama dah tapi nk tunggu sampai ulangtahun blog 'Coretan Maya' saya ni. Tinggal sbulan lebih lagi. Tk sangkakan, masa berlalu begitu cepat sekali. 



Masa bersama Nuffnang pun msh blum sampai setahun. Tp saat bersama Nuffnang amat bahagia. Sebab Nuffnang tahun ni banyak murah hati. Blog saya ni amat2 murah rezeki permulaan tahun ni. Rezeki datang dan datang tak bhenti. Harap taklah..he3. Syukur ke hadrat Tuhan atas rezeki yang diberi-Nya ini. 


Hari ni pun dpt rezeki baru dr Nuffnang. Baru smlm update psl buffered earning. Hari ni check akaun Nuffnang dapat lagi satu. Campaign kali ni agak menarik juga. Pasal kereta mewah, Toyota Vois. Kalau ada duit, mmg nk beli juga. Tp lebih suka MYvvi. Entah bila nk beli.




Kalau sudi terjahlah iklan tu tp utk siapa2 yg berminat saja. Dilarang main2 klik ok. Nanti Nuffnang marah. Payah pula nk pujuk. Kan sama2 naya je. So, jadi budak baik sikit ok. Cari rezeki tu biar cara baik dan diredhi ye.



Ok, sambung psl giveaway ni. Giveaway ni saya not sure bila akan mula. Saya tgh sediakan hadiahnya dulu. Baru order minggu ni. Harap semua ada. Hadiahnya tklah seberapa. Hanya cenderahati sederhana utk member2 maya yg sudi singgah ke teratak buruk saya ni. Tanpa anda, siapa sayakan? 


Apa2 pun saya akan update lagi pasal giveaway ni. Harap ramailah yg ikut serta ye. Baru meriah sikit dunia maya saya ni. Ok...time to blogwalking...chow dulu.

5 comments:

Adziim said...

buat2...lagi meriah dunia blog ngan hadiah2 ni.
:)

Admin said...

tq sudi singgah..pasti buat..hehe3

kenwooi said...

bagus lah.. kaya edy you =D

Admin said...

not yet katalah kenwooi

Admin said...

kayalah....pbetulan

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."