Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Saturday, April 24, 2010

Wonder Girls, Apa Yang Best Sangat Tentang Mereka Ni?

Credit:Google

Sebut je Wonder Girls ni, pasti semua tau kan? 4 orang gadis Korean yang cute & seksi terdiri daripada Ye-eun, Sunye, Sohee, Sunmi & Yubin. Mereka ni terkenal dengan lagu 'Nobody'. Saya pun suka dengar lagu mereka ni.Beeeeest.


Sebenarnya apa yang best sangat tentang mereka ni, sampai popular habis? Adakah kerana mereka ni cute miut ataupun sebab mempunyai bentuk body yang menawan & pakaian meraka yang sentiasa seksi?  Sampai kadang2 buat mata lelaki terbeliak keluar. Entah2 ada yang air liurnya meleleh je...ha3. Maybe juga sebab lagu mereka 'Nobody' yang memang sedap didengar?


Apa2 pun sebabnya tpulang kepada individu itu sendiri. Bagi saya lagu mereka memang top hitlah walaupun saya ni tak faham sangat apa mereka nanyikan. Tapi terhibur juga. Lagipun gaya tarian dengan rentak lagu amat menarik hati. Memang tak dinafikan mereka ni mempunyai body yang memang menjadi idaman semua wanita. Saya pun..he3. Oklah...jom layan lagu mereka ni....menari bsama ye!!


'Nobody but u...my dear'

7 comments:

morriss said...

mesti r sebab dorang cute.. heheee..
tp, impact besar sbb lagu no body je.. lagu lain tak popular sgt pun kt luar..

** a i l y ** said...

wondergirls sangat best!!! aily suka dorangg.

Admin said...

yup...cute & nobody power...haha

miloicekaw1119 said...

5 orang la..

Admin said...

yalah...silap..he3

::aMaD:: said...

kalo nak kate cute n seksi tu, ramai je group female korea yg len. tp yg best maybe sbb lagu kot. satu lagi video klip yg menarik..hihi

SDSN pon best gak! =p

Admin said...

yup...lagu & video yg best..he3

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."