Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Monday, April 26, 2010

Cerita Kedai Kopi Nuffnang...Apa Ada Pada Nuffnang Blog Ni?

Cerita kedai kopi Nuffnang aku taklah menarik seperti otai2 kita yang lain. Mereka tu terror bangat...ha3. Dah campur Indon pula bahasa. Betul bah aku cakap, blog aku ni belum setahun jagung lagi. Kalau tak aku dah masak or goreng habis2. Makan sampai kenyang..he3.


Oklah hentikan kata2 merepek tu. Kita tengok apa yang best sangat pasal Nuffnang aku minggu ni. Ehem...sebelum tu nak bagitaulah. Ni bukan khayalan or fantasi engko orang tapi realiti yang ada di blog aku ni. Kalau fantasi, gambar kat bawah ni hanya ilusi saja. Betul tak? Tapi jangan jeles kalau ia realiti.



Ini bukan nak tunjuk lagak tapi semangat buat blogger seperti aku ni. Think positif ok. Kalau negatif, negatiflah fikiran anda selamanya. Betul tak? Nilah hasil tuaian Nuffnang aku selepas bulan 2 (ingat2 lupa) aku cashout income pertamaku dari Nuffnang. 


Taklah banyak sangat pun. Tak macam otai2 kita yang dah beribu-ribu lemon mereka dapat. Aku ni sekadar blog fantasi yang aku nak realitikan. Entah bila, tak tahulah aku. Semua ni nak tahu hasil dari mana. Paling banyak melalui instant cash project alpha. Kalau tak de project alpha ni, tak dapatlah aku merasa income sebanyak ni...he3.

Selain tu sebab Nuffnang ni baik hati sangat. Bagi aku buffered earning banyak2. Melampau pula cakap banyak...he3. Taklah banyak. Tapi oklah. Cukup makan. Itupun setiap campaign buffered earning dapat berapalah sangat. Siput je. Ada masanya dapat RM0.01 je. Namun bersyukurlah apa yang ada kan.


Oklah tu je...cerita kedai kopi Nuffnang malam ni. Nak tido dah...penat hari ni. Kerja2, tu je kerjanya. Selamat malam semua. Jumpa esok malam lagi....tatatatata.


TQ NUFFNANG & PENGUNJUNG SETIA BLOG NI
SERTA PENGUNJUNG YANG DATANG & PERGI

11 comments:

cikgu isza said...

tahniah..
ader lebih jangan lupa sedekah :)

I n n z said...

asal la sy 2 thn br dpt cash out ?
esh3.

mikro_kokus said...

Tahniah....
kenapala earningku tidak bnyak sebegitu rupa.... hahaha!

aphids said...

wah! style2...

** a i l y ** said...

kaya! hhehehe mari belanja choki2 untuk kami!

Kyuubi_85 said...

wan, dah bnyk tu. and 2 bullan je nak dpt bnyk tu? aku dah 4 bulan dgn nuffnang bari ciput je. isk3

~UNai~ said...

banyak!!

.::WaNiE::. said...

meriah !!

Admin said...

hehe...tq semua...u all pun akn dpt..tunggu

syahira ariff said...

tahniahh
jeles nyer~!!
bgus entri nie
wat naik semangat tok blogger baru cam sy
heee~

Admin said...

tq syahira.....moga sukses sll..he3

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."