Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Tuesday, April 27, 2010

Entry Tengahari Yang Entah Apa2

Credit:Google

Ni 1st time buat entry tengahari ni. ambil kesempatan masa rehat sejam. Entah apa nak bebelkan ye? Rasa blank pula otak nak fikir.


Apa2 pun bagi yg syok mjamu selera, jangan lupa tinggalkan sikit utk saya ye...he3. Walaupun dah kenyang tapi nak juga makan. Tapi tak mau makan sampai badan naik. Nanti payah nak turun. Naya pula. Kena buat senaman hari2 pula kerjanya nanti.


Hari ni kerja oklah sikit. Lagipun cuaca mendung je. Hujan sekejap tadi. Malam nanti nak pergi dinner farewall untuk bos tersayang. Cewah. Bukan sayang sangat pun. Sebab dia baik, so pergilah. Lagipun makan free, siapa tak mahukan. Oklah tu je...nk siap turun kerja lagi ni. Petang nanti jumpa lagi. Cuma mlm tak dapat jumpa...hehe. Ada dinner...chow dulu.

3 comments:

.::WaNiE::. said...

harini bos blanja makan

bile kenyang balik ofis mengantuk

Kyuubi_85 said...

lapar.. nak minta mknan skit boleh?

Admin said...

waa..bestnye wanie dpt mkn free...hehe.
tk de makanan sinilah kyuubi...

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."