Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Thursday, April 15, 2010

Mana Tempat Bercuti Yang Menjadi Idaman Anda


 Credit:Google

Bila ada masa terluang & duit pocket lebih, best juga kalau dapat pergi bercuti ya. Lama tak pergi bercuti ni. Selalunya kalau ada cuti panjang, pasti nak balik kampung je kerjanya. Memang ada niat dihati nak pergi bercuti. Sudah plan pun. Cuma masa tu kadang-kadang tak menepati kesesuaian masa kawan-kawan pula. Dahlah tu banyak pula alasan. Nak pergi bercuti seorang macam tak best pula.




Kalau macam tu kenalah tunggu masa yang betul2 sesuai ni. Tahun lepas plan nak pergi jalan2 ke Kuala Lumpur, then ke kedah. Pergi UUM, nak tengok perubahan tempat study dulu yang dah lama ditinggalkan. Pasti banyak perubahannya. Lepas pergi sana nak pergi Langkawi. 


 Credit:Google


Kalau ada peluang lagi pergi Langkawi, tempat dataran patung burung helang tu, saya nak kunjungi. Banyak lagi tempat menarik di Langkawi ingin saya kunjungi lagi. Dulu selalu juga pergi sana tapi bila dah balik negeri sendiri. Nak jalan2 sana lagi agak payah dah. Jauh bah, kena cari duit lebih nak enjoy. Dah ada duit, masa pula terhad. Macam2 alasan bukan. Tapi akan pergi, Cuma bila tak pasti. 




 Credit:Google




Tempat lain yang saya nak pergi ialah Sabah. Sabah negeri di bawah bayu. Tak pernah pergi sana. Suka dengar orang sabah cakap..bah bah bah. Hehe2. Pantainya yang bersih dan jernih, memikat hati nuraniku.  Cewah...mengada-gada pula.



Emm...apa2 pun tengok macam mana tahun ni. Rasa ada peluang untuk pergi berjalan-jalan tengok negeri orang. Negara lain tak dapat pergi, negeri lain cukuplah. Tempat sendirikan lebih menarik kalbu dari tempat orang lain....siapa setuju, angkat kaki...ha3. Ok...selamat bercuti sakan.

5 comments:

saya_arief said...

aku melancong kat asrama je.

Admin said...

he3..kat asrama pun ada tpt melancong ya

ieQa sWetLuv said...

lame da x cuti2 gini...hehe

miloicekaw1119 said...

jom kite melancong same2..
hehehehhe..

Admin said...

apa lg jomlah...

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."