Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Wednesday, April 14, 2010

Siapa Ben Ashaari Ni?


Siapa agaknye jejaka yg tgh memandang anda skrg ni ye?
Namanya selalu je mjadi sebutan ramai blogger.
Di mana2 saja aku terjah pasti npk muka dia ni.

Buat hatiku t'tanya siapalah dia ni.
Cewah...bukan main lg.
Pernah dulu jelajah skejap ke blog Ben Ashaari ni.
Tp tk kenal sgt siapa gerangan empunya diri.

Apa yg aku tau, Ben Ashaari ni sentiasa ada je idea baru yg dia postkan.
Mcm melimpah2 ruak idea beliau.
Rs dlm shari lebih 10 post dia buat.
Kalau aku tk mampulah.

Psl Ben Ashaari ni, tk taulah sgt aku.
Kalau nk tau byk, kenalah rajin tanya Ben Ashaari sdiri..he3.
Namanya disebut2 di mana saja blog sbb Ben Ashaari buat satu post:

Blogger baru vs Baru lama : Bantu membantu

Dlm post Ben Ashaari ni, beliau ada tawarkan diri utk jelajah & komen blog anda.

Nak tau lebih lanjut psl:

SAYA MAHU BLOG SAYA DI JELAJAH OLEH BEN ASHAARI
 
Clik je link atas tu ye...bantu-mbantu.
Mmg idea bagus.
Nak jugak Ben Ashaari jelajah aku yg tk seberapa ini.
Mn tau...dpt bg sedikit komen utk mgubah gaya penulisan ke apa.

4 comments:

secret said...

emmm mc pernah npk..hehe

Admin said...

kan dah tgk pic tu..hahaha

kamil salleh said...

Nampaknya benashaari belum terbuka hati nak komen di entri ini. Semoga bila dia lihat anda review blog dia, pasti

Admin said...

tk pelah..lgpun pos lama

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."