Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Friday, April 23, 2010

Internet Meragam, Trafik Makin Jatuh....Anda Pernah Alaminya?


 Credit:Google

Benci betul bila internet slow ni. Nak blogwalking pun payah. Lama nak tunggu loadingnye. Kadang2 line tu kosong. Sampai page loading pula, tk  muncul2. 


Kalau asyik macam ni, jatuhlah trafik blog saya. Hanya sempat lawat beberapa blog member yang lain. Nasib dapat update blog & pingkan di Geng Blogger tapi kenalah tunggu lama nak loadingnye. Naik angin dibuatnya. Nasib masih boleh sabar.


Buat kawan2 blogger yang melawat blog saya. Maaflah kalau saya tak dapat terjah blog anda buat masa ni. Jangan risau lawatan pasti akan berbalas. Tunggu masa internet laju sikit.


Memang macam ni kalau guna broadband. Kerap ada masalah je. Kadang2 celcom bagitau, saya guna over limite. Emmm…entahlah. Harap servis untuk broadband di masa akan datang diupgrade sikit. Baru kepuasan pelanggan terjamin…kan begitu. Tapi nak tunggu bila agaknya ya??

3 comments:

INDRA QIRANA said...

skang memang ada masalah internet, ada dengar berita kat radio tadi...tapi tak tau apa punca he he

Kyuubi_85 said...

harap service ni upgrade dr masa ke semasa. pakat ramai2 user broadband komplen kat diorang baru ada tindkan. :D

Admin said...

ya btl..asyik lambat je loading, naik angin je aku dibuatnya...he3

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."