Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Friday, April 30, 2010

Bila Tak Berblog, Trafik Entah Apa2...Tak Caya Tengoklah!

2 or 3 hari aku tak berblog sangat, bz dengan kerja ofis & farewell dinner bos aku. Update blog pun satu dua entry je. Masa nak blogwalking pula agak terhad. Lebih2 lagi aku dalam kepenatan. Tapi malam ni, semangat pula aku nak update blog.


Yelah, esok cuti, so malam ni berblog sakan. Nampak gaya esok bangun akhir sikit ni. Plan nak jalan2 tak pasti lagi. Lagipun tadi dah keluar shopping beli barang dengan Kak Sal. Banyak juga kami dua beli barang. Sampai tak cukup tangan. Terpaksa berangkut b'ulang2..he3.




Tengok....trafik blog ni turun naik turun turun, bila masa berblog aku terhad macam nilah. Biasalah aku bukannya blogger sepenuh masa. Tak dapatlah nak maintain trafik yang tinggi2 macam blogger lain tu. Aku blog nak suka2 sambil jana duit Nuffnang...he3. Terus terang bah. Buat apa nak sembunyi2 kan? Oklah nak tido, mengantuk dah....nite.

4 comments:

koru said...

ah ok la tu!!!!

Aidi-Safuan said...

cis. xupdate pon beriban gak ke? tensen tol ai. rase cam nak hack je blog nih. :p

.::WaNiE::. said...

banyak la tuuu

lempang kanngg

kalau wani xblogging

50 pun susah

huhuhu sile sedih utk saya skrg

Admin said...

ha3....tp kurang memuaskanlah....aidi jgn nk gatal hack2 ok

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."