Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Saturday, April 17, 2010

Gatsby Deodorant Street Fair Meriah Betul Nampaknya....Sayangnye Tak Dapat Ikut!!

Semua org bcerita pasal Gatsby Deodorant Street Fair sejak dr smlm. Terjah sana terjah sini pasti tgk keceriaan blogger yg mhadiri events tersebut. Jeles betul tgk mereka semua dapat banyak hadiah. Nak jugak....bagilah saya satu..he3.


Gambar dr: eyriqazz.


Yang paling bestnye, melalui post yg En Eyriqazz tulis Gatsby Deodorant Street Fair ni melakar rekod di Malaysia Book Of  Records kerana ia merupakan Blogger Gathering paling besar yg pernah diadakan iaitu seramai 518 blogger menghadirkan diri smlm. Wah...mmg ramai. Kalau saya ikut pasti makin pecah pecah pecah rekod...ha3.


Gambar dr: eyriqazz.



Gambar dr: noorafzan

Apa2 pun saya ucapkan tahniah buat Nuffnang & Gatsby kerana menjayakan event ni dengan cemerlang & meriah skali. Next time buat lagi ok. Harap kali ni saya dapat join & sama2 kita pecah rekod skali lagi. Ok blogger kita support Nuffnang. Nuffnang the best...he3.

4 comments:

::IenaFazlyna:: said...

me too..rugi betul

Admin said...

itulah...rugi..kalau tk dpt byk hadiah & kenalan blogger

♥CIK SHA♥ said...

tak dapat join gak sebab jauh kat penang ni..nak turun kl susah..masa pun xde..uhuk3..

Admin said...

penang ok lg...i lg jauh...swk..hehe..tk pelah ada ms di akan dtg, kalau ada event mcm ni..nk p join jg.

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."