Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Wednesday, April 21, 2010

Project Alpha : Instant Cash Berebut2 Masuk Ke Akaun Nuffnangku

Bagi anda yang mengikuti project alpha instant cash dr week ke-1 hinggalah week ke-7 pasti dah merasa kenikmatan cash RM20 tu kan. Sedap tak..he3. Kalau anda btuah & berada dalam kelompok 100 orang, memang riang gembira je bila check di akaun Nuffnang. Duit btambah. Rezeki seorang2 katakan.




Untuk lebih jelas, sila clik je picture tu ye. Baru mata dapat nampak terang benderang. Betul tak? Dah nampak? Setakat ni hanya dapat kumpul Rm100 je. Project alpha instant cash week ke-1, saya tk sempat nak ikut. Biasalah ketinggalan sikit. Join pun sebab tnampak post seorang blogger tu psl dia dpt instant cash ni. So, cubalah nasib utk week ke-2. 


Nak cuba reka2 entry tu mula2 agak blank juga otak kepala ni. Yelah no idea sgt. Tp bila dah tengok2 contoh entry blogger lain. Baru otak tu bjalanlah sikit. Barulah thasil entry yg telah meraih instant cash RM20 ni. 


Untuk week ke-5, no money received. Entah kenapa? Maybe Nuffnang tak sayang saya agaknya? Mana ada mcm tu kan? Walaupun hantar pyertaan awal tetap lambat jugak. Sebab dah ramai yg tau pasal project alpha instant cash ni. So, semua pakat hantar entry awal. Yang saya tkulat2 baru balik kerja baru sempat nak hantar. Tak pelah rezeki sorg2. Tak hari ni, esok lusa kita boleh dpt rezeki lain pula. Kan gitu.


Oklah...malas nak mbebel panjang psl instant cash ni. Semua orang dah tahu. Nak cerita banyak tak guna. Nanti naik boring org dengar. Entah2 tertidur dah..ha3.




Jgn marah ye, saya asyik nk tunjuk buffered earning je. Bukan nk tunjuk lagak tp nak kongsi bsama saja. Mana tau dpt menaik semangat blogger lain utk berblog dgn hati riang..he3. Fikir positif je ok. Negatif2 saya tak main. Buat penat otak kepala je. 


So....utk yg bminat dengan barangan IKEA. Sudi2lah terjah. Mana tau ada offer best ka. Tak tgk, tak tahu kan? Oklah...time utk langgar lari blog member...ha2. Kejamnya aku!!!.

 Jgn lupa ikuti instant cash week 8 ok!!

4 comments:

Ery Farieha said...

bestnye
free2 dpt
huhuhuh

atty's said...

salam
best ar..ingat nak join tp cam tade idea

meow said...

kite xdpt...mmg kite bukan status "geli2" kot...sedih

Admin said...

jglah sedih meow....cuba lg ye...i pun cuba je...tiap isnin buat entry....tq semua

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."