Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Wednesday, April 21, 2010

Sebab Perlu Berada Di Blog List Ben Ashaari

Tengah terjah di Geng Blogger, tbacalah post tbaru Ben Ashaari....Khas Blogger Baru dan Blogger IBU. Emm nak cuba lucklah. Mana tau Ben Ashaari mahu linkkan blog saya yg tak seberapa ni di bloglist beliau. 


Ok....tengok bbrp sebab, Kenapa saya rasa saya patut berada dalam blog list BEN ASHAARI ? Baca ni baik2 Ben Ashaari.


- Saya ni baru lagi dalam dunia blog. Kira barulah sbb blum sampai stahun pun libatkan diri dlm dunia blog ni.

- Blog Ben Ashaari mmg famous mcm orangnya juga. So, nak tumpanglah kefamousan Ben Ashaari. Mana tau dpt famous pula nanti...he3.

- Ben Ashaari tiap hari update blog. So, trafik mestilah powerkan. Jadi...nak dapat sikit tempias trafik dr blog Ben Ashaari ni.

- Blog saya ni, kalau nak tau. Tiap hari saya update. Nak kata trafiknya tinggi mgunung, taklah juga tapi oklah setakat ni.

- Saya kadang2 ada singgah ke blog Ben Ashaari tapi taklah tiap hari. At lest adalahkan...he3.
- Saya ada linkkan blog Ben Ashaari di blog list saya. Tak kisahlah Ben Ashaari mahu or tak. Bukan apa senang nk tgk apa update tbaru.

- Saya dah follow blog Ben Ashaari, bila nak follow ni....ha3. Tk minta pun..kan. Tk kisah Ben Ashaari nk follow pun. Tiada paksaan pun. Sukahatilahkan.

- Tak tahu sebab apa lagi....kalau bminat nk senaraikan dlm bloglist Ben Ashaari amat2lah dihargai. Ok tu je.


Utk psoalan kedua..........Sehari , berapa kali update blog ? Yg ni bgantunglah pd kelapangan masa saya. Bukannya dpt byk update entry baru. Bz kerja mcm2 ni. Hanya mlm & hari minggu je dpt update byk entry baru. Tp tklah sbyk blog Ben Ashaari. Rasanya kalau nk dikira kasar adalah 3-5 entry, bgantung keadaan juga. Ok..the end.


p/s: Oh ya...bilalah giliran blog saya kena terjah ye? Saya Mahu Blog Saya Di Jelajah Oleh Ben Ashaari

5 comments:

Kyuubi_85 said...

wah, mcm best ni dpt letak link kat dalam blog popular. :D

Mario said...

mmmm....tak yah letak la klu camtu... mcm org sombong je... nak letak link pun kene buat camni ke?
cisss laa...i mmg tak suka otai blogger yang mcm ni... siyes tak suka... i akan usaha sendiri...
hehe jgn mara... gud luck to u, ok...

Puan Julia said...

wah! best....best..

rizputra7 said...

gud luck..yer

Admin said...

tk pelah fikir positif ye....mario. anyway tq semua.

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."