Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Friday, April 16, 2010

Meriah Betul Blogku Ini….Siap Dapat Buffered Earning Lagi

Credit:Google


Saya tertanya2 juga sebenarnya apa faktor utama sesebuah blog itu layak dapat buffered earning ya? Adakah disebabkan trafik blog tersebut atau sebab kerap update blog? Entahlah saya pun tak pasti.


Tapi selalu orang cakap sebab trafik blog tu. Nak kata trafik blog aku ni sampai 200 pengunjung. Taklah juga. Semua bawah dari label 200 je. Cuma ahad lepas je lepas dari garisan 200 pengunjung. Itupun just beza berapa orang je. 


Emmm….apa pun sebabnya yang penting blog aku ni tengah dilanda durian runtuh. Cuma apa aku perlu buat tingkatkan trafik je. Kalau ada blogger yang baik hati, tolonglah bagi tips paling bagus untuk tingkat trafik ok. 



Ehem tengok tu......yang ni buffered earning aku yang ke-4 untuk bulan ni. Kalau sudi tengok2lah iklan tu ya. Harap Nuffnang dapat banyak durian runtuh lagi. Agar kita semua dapat merasa tempias keuntungannya. Doa2kanlah ye!!!

10 comments:

KaiZeN SHiNoBi said...

kalau x silap, untuk dapat buffered pertama kena active blogging 2 bulan dari register nuff.

tu stakat nih aq taw r.. x penah dapat lagi... kuang2

http://kai2en.blogspot.com

saya_arief said...

bez dapat buffered..

Anak Perak said...

http://anakperak.com/2010/03/tips-buffered-earning/

Mr Kamikaze said...

wah untungnya dapat buffered...

maisarah bt md ismail said...

WHOAHHH

chenta said...

xtau sgt pun psl buffered ni..tp ada la gak..nk kata pasal trafik, trafik bawah 100 je setiap hari..hehehe

Admin said...

emm..tq semua....mmg best dpt tp kena rajin bblog lah

Hazman said...

tahniahnya... dapat buffered... rasanya advertiser berkenan ngan layout blog awak nie... ;-)

ardinihumaira said...

whoaaa tahniah! dni baru beberapa je dapat buffered :)

Admin said...

mungkin jg en hazman...entahlah.
asalkan dpt oklh juga tu...hehe

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."