Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Sunday, April 11, 2010

Mahu Perut Kepis Macam Modellah...Nak Tau Macam Mana, Terjah Sini!

Credit:Google

Bestnye kalau perut saya kepis macam model ni. Nampak seksikan?
Skrg ni saya tgh usaha nk kepiskan perut.
Yelah asyik makan2 je & kurang senaman buatkan lemak kelihatan di perut.

Nampak hodohlah, kalau perut kita buncit.
Nk pakai baju yg seksi sikit, tk dpt..he3.
Dr terus buncit & blemak mcm gambar kat bwh ni.
Elok saya ambil langkah awal.

Kalau tk ambil langkah awal, agak payah nanti nk buang lemak tu.
Bg anda nk kepiskan perut mcm model, boleh try petua ni.
Mana tau bhasil...kan!!

Limau Nipis + Tea 'O'

1. Mula-mula, anda bancuhlah segelas air teh tanpa gula. Ya, teh TANPA gula tau.
2. Kemudian, perahkan sebiji limau nipis ke dalam segelas teh tadi.
3. Amalkan meminum air tersebut setiap hari sehinggalah perut anda yang buncit tu kempis.

Emm...yg ni blum saya try.
Selalunya saya minum air lemon je...mmg rs masam btl.
Kalau yg ada sakit gastrik tu, jgn amalkan ok.
Nanti naya je.

Member saya pernah amalkan amalan minum air lemon ni.
Saya tgk dia minum pagi & petang lepas balik kerja.
Hasilnya....mmg mbanggakan.
Badannya dulu berisi skrg dah npk perubahan ketara.
Dah slim gitu...he3.

Selain minum air lemon, saya jg sll melakukan 'sit up'
 

Bg yg mampulah...he3.
Biasalah kita perempuan ni kena jaga body jg.
Lebih2 lg belum kahwin...kan?

Utk petua lain boleh check sini:

Tips Cara Kilat Hilangkan Lemak Pada Perut

Perut Six pack

 Utk kelihatan slim & ayu

7 comments:

secret said...

nk kepiskan perut jg...hehehe

Admin said...

ok..good luck

miss choki.choki. said...

nk kempiskn jgak ! . tapi x ke minum msam2 ni jadi pelupa plak . .
sya student plak 2 . .hehee. .

Admin said...

mcm tu ka...tk pastilah maya...hehehe

Angin Selat Melaka said...

Assalamualaikum...
Ada satu lagi cara nak bagi perut tu maintain. Rujuk web page ni:

Cara mencantikkan diri

Untuk mendapat hasilan terbaik, kita kena lengkapkan diri dgn pelbagai cara yang ada. Semoga sukses. Tq.

Admin said...

menarik....tq 4 sharing

ojousara said...

buat sit up pun ada caranya...kalau salah..tak berkesan juga...hihi

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."