Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Sunday, February 28, 2010

Keyword 'Cerita Lucu Malam Pertama' Tip Top Di Blog Ini....Ye ke???


Emm...apa cerita pkembangan Nuffnang aku minggu ni ye? Khabar baik or tak elok? Rasa khabar sedang2 je kot. Sedang sedang je bah...ewah mcm nyanyian lirik lagu sapa entahlah. Tak kenal, so tak cinta lo..hahahaha.

Setakat ni, apa yg aku tgk kat akaun Nuffnang...adalah ok sikit. Sbb buffered earning pun makin btubi2 masuk ni. Syukurlah, rezeki di tahun baru ni. Entah sebab apa aku dpt buffered earning pun aku tak berapa pasti. Yg aku pasti sgtlah. Sejak aku tukar templete baru, ubah penulisan (dah rajin merepek) & melibatkan diri dgn gejala sosial di Geng Blogger...fuh gejala sosial tu. Bukan gejala sosial tak bagus...aku ikut yg baik2 je tau. Tak buat hal mcm buang bayi, rogol, rompak, bunuh anak & sewaktu dengannyalah. Tu semua buat tambah dosa aku je...elok aku belah je...kahkahkah.

Sapa yg belum tahu apa itu Geng Blogger, sendiri carilah ye...clik je name Geng Blogger. Pasti anda akan dibawa melayari ke alam sosial tu dengan sekelip mata je. Biasalah sekarang informasi di hujung jari anda saja. Tekan itu, tekan ini...sudah dapat. Ada faham anak2 sekalian.

Rata2 pgunjung blog aku yg serba kekurangan ni, adalah pgunjung Geng Blogger. Member Geng Blogger ni baik2 tau..pemurah gitu..hehehe. Puji lebih pula. Setiap post anda kat sana akan diterjah mereka btubi2. Macam bom yg jatuh dari langit..ye ke ni?? Tak caya tgk analisis visitor aku ni.


Kalau tak nampak tu, pakai cermin mata ye....hehehe. Mana tau kurang jelas ke apa. Kan btl aku cakap. Geng Blogger mjuarai carta visitor tbanyak blog aku ni. Walaupun aku tak buat carta Era ke apa. Tapi Geng Blogger tetap mjadi pujaan ramai. Biasalah tu, ramai peminat. Kalah blog aku ni tau. Jeles betul aku dibuatnya. Sampai hati dia cari bini ramai...hoii apa merepek ni. Hehehe....solilah beb.

Oklah..kita teruskan dgn berita tak gempak psl blog aku ni. Dlm menulis karya kat blogkan. Keyword tu penting. Nak cakap psl ni aku lemah ni. Tak pernah lulus2 pun. Ahh...biar jelah. Hentam jelah labu. Cuba tgk gambar kat bwh ni.


Sorrylah ye....mata korang tak kabur. Gambar tu je yg ada mslhnye. Tp tak pelah. Nk tgk jelas just clik je gambar tu ok. Baru mata tu terang menerang tgk...hahaha. Dari minggu2 lepas aku tgk keyword 'cerita lucu malam pertama' mmg tip top kat blog aku ni. Tgk sampai 200 carian tu. Bukannya sikit. Rasa2 aku kena post cerita lucu malam pertama kat dlm blog aku ni. Mana tau, makin ramai pgunjung lepak kat blog aku ni..hehehe. Rasanya ms mula aku mdirikan blog ni. Pernah post pasal cerita lucu malam pertama ni. Ingat2 lupalah. Malas pula nak check balik..hehehe. 

Apa2 pun bg sapa yg berminat nak post keyword cerita lucu malam pertama dialukan. Takkan tak nak. Keyword popular tu. Apa lagi keyword yg best ye? Sapa yg ada keyword bom bom tu...mcm nak meletup. Kongsilah bersama kat sini. Jgn malu2, sumbangan anda amat dihargai. Akan aku ingat sampai bila2..taklah sampai mati...hehehe.


Yg kat atas ni analisis visitor blog aku ni spjg minggu ni. Emmm...taklah ramai pun. Tak sampai 200 org. Sedih btllah. Impian belum mjadi kenyataan. Kena kerja keras ni. Buat apa yg patut utk meraih pgunjung yg budiman...hehehe. Oklah...the end. Penat dah bcakap panjang ni. Lgpun petang ahad mcm ni, panas btl. Nak tido pun tak selesa dibuatnya. Jalan blogwalking jelah....chow dulu.

4 comments:

lieya orange M.I. said...

...geng blogger sangat membantu....

...nang u=D

Admin said...

yup setuju tu..amat2 bterima kasih kat mrk

Hafiz Ismi said...

agree..

itouchyou said...

setuju bro.. ^_^

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."