Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Friday, February 5, 2010

Contest 'Terjah Eyriqazz @ Great Teacher Onizuka'

 
Entah mcm mn nk mulakan entry contest ni ye...binggung seketika. Yelah, sy tk brp kenal sgt tuan punya blog Eyrigazz ni. Mula tjumpa blog beliau, bbrp hari lepas rsnya. Lupa sudah.
 
Apa yg sy dpt tahu dr profile beliau, beliau sorg husband, father & part time blogger. Serta merupakan peminat Takashi Sorimachi. Knp beliau meminati Takashi, sy pun tk tahulah. Yelah baru nk kenal2 bah. Beliau mula mbina empayar http:eyriqazz.blogspot.com  pd tahun 2003, bulan April. Lama jugak tu. Sy ni masih baru lg dlm dunia blog, jika dibanding dgn beliau yg sudah byk pengalaman rsnya. Post yg beliau buat agak menarik juga. Ada pointnya tertentu. 
 
Beliau mpunyai sekumpulan pbaca yg setia juga. Yelah stiap post pasti ada je komen dr para blogger yg lain. Follower beliau sekarang sudah mcecah 400++. Oklah, tu je yg sy tahu setakat ni....cukuplah kot.
Entry beliau yg sy suka.....'Ada Apa Dengan Redmummy'
 
Siapa Redmummy? Sy sdiri tk brp tahu. Sy ada juga tbaca mgenai redmummy di blog member lain. Yg mn satu sy pun tak pasti. Sy t'tanya pd diri sy, knp beliau tll popular? Sedangkan sy tgk dia just a simple person only.  Emmm...t'ingin juga nak tau lanjut psl beliau ni.

Tiba2, entah hari bila sy tnpk entry psl 'Ada Apa Dengan Redmummy' di blog Mr. Eyigazz. Melalui penulisan beliau itulah sy tahu ttg Redmummy. Hebat juga wanita itu ya. Bukan sj penerima cek pertama Nuffnang, malah mempunyai personaliti menarik serta mjadi terjahan media massa. Wow...mmg popular btl Redmummy ni. Nk juga popular mcm dia. Tp rsnya tk mampulah setanding dengan beliau tu. Otak beliau byk idea, tk mcm sy yg masih merangkak lagi ni.

Ok..the end...bg sapa nk join contest ni...terjahlah sini ''Terjah Eyriqazz @ Great Teacher Onizuka"
Tarikh tutp pyertaan: 28 Februari 2010

4 comments:

Eyriqazz said...

Maya :terimakasih kerana sertai contest saya...Dimana ada kemahuan disitu ada jalankan?

Admin said...

ya btl..hehehe..cuba jelah

MaS PuTRi said...

salam, maya. nak minta tolong boleh? saya punya blog tak boleh post komen la, design sama mcm awak. pernah tak jadi mcm ni?

http://masputriworld.blogspot.com/

Admin said...

boleh mas, tp mcm mn nk tinggalkan msg ni...u punya blog tk de cbox.

rsnye mcm ni...i pun lupa..hehehe.

u p setting...p comment...kat dlm tu byk benda kan...

comment....bubuh 'show'
who can comment....bubuh 'registered users'
comment form placement...bubuh 'full page'

u cuba dulu...kalau ada mslh bgtau lg...dulu ada jg mslh mcm ni. tp sy ni gatal tgn, pasti nk clik2 mn2 bhgn setting sana. then oklah...hehehe

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."