Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Thursday, February 11, 2010

Teka-Teki Yang Layak diberi Penampar!!!



 Gambar skdr hiasan

1) Lubang apa yang rasanye hangat, nikmat dan nyaman?
Answer: LUBANGun pagi2, tarik selimut pastu lu tido balik….

2) Minyak ape yang disukai oleh lelaki?
Answer: MINYAKsikan pertandingan bolasepak Liga-M opp!!! salah EPL laaa

3) Kuih ape yang bungkusnya di dalam, isinya di luar?
Answer: Kuih salah bikin.

4) Binatang ape yang power dlm bab berKarate?
Answer: Kuda belang….cube kira brape black belt dia ade.

5) Siape yang menemukan dompet kulit?
Answer: Yang menemukan dompet kulit tersebut tolong pulangkan kepada saye.

6) Pintu ape yang walaupun dengan 10 org pun tak leh nak tolak?
Answer: Pintu yang ade tulis ‘TARIK’

7)Saya ade 3 kepala,4 tangan dan 5 kaki…siapakah saya?
Answer: Pembohong…

8) Apa dia ‘Jauh di mata, dekat di hati’?
Answer: Usus

9) Binatang ape yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala?
Answer: Kutu rambut

10) Nenek sape jalannya meloncat-loncat?
Answer: Neneknye si katak

11) Kenape lelaki jarang kene penyakit anjing gila?
Answer: Sbb lelaki ni kan ‘buaya’

12) Ape beza sekretari baik ngan sekretari kurang baik?
Answer:Sekretari baik………………’Selamat pagi Boss’
Sekretari kurang baik………..’Dah pagi ni Boss’

13) Ape persamaan Michael Jordan ngan Michael Jackson?
Answer: Dua-dua tak kenal korang…heheheh

14) Tukang ape yang kalau dipanggil, die menjenguk ke atas?
Answer: Tukang gali kubur

15) Nak mencari sikit punye susah, bile dah dapat buang, ape bendanya?
Answer: Tahi hidung

16) Ape persamaan kain jemuran ngan telefon?
Answer: Dua-dua kalau dah ‘kringgg’ bole diangkat…

17) Knape pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang?
Answer: Mestilah kene tebang, sape nak cabut pokok kelapa …gile ape…

18) Gajah terbang dengan ape?
Answer: Dengan susah payah……

Hahahahahahahahhhahahahh !!!!!!!

p/s: Buatku tsenyum sdiri sms menerima mail ni dr memberku.

6 comments:

farhana ghafar said...

ahahha..memang sengal jawapan teka teki ni. lawak arh. hehe :)

sYeNgEt ke senget?? said...

HAHAHHAHAHHAHAHHA oops sopan2.. ehem~.. lawak2...*kaver mulot nk glak*

kuih terbalik.. kuih salah buat.. hahahha

Admin said...

ye lo..gila btl..entah sapa punya idea ha

Sidratul Muntaha said...

adehhh
sakit ginjalku gelak!!

SyUhAdA said...

hahaha....
lwk gler kot...
tp ad gak yg ak dah bca before nie...
papepon,lwk gler~!!!

matahari said...

KALAU tak silap lawak ni ada dalam teka teki gitu2 apek

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."