Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Friday, February 26, 2010

Ehem, Buat Ibu2 Yang Ingin Cari Teman Baru hati2 Ya. Jangan Sampai Anak Mati Kena Dera Kekasih Hati

Apalah punya manusia.
Kalau ye pun, anak tu bukan anak sdiri.
Janganlah sampai nk dera....sampai mati.
Tk punya akal btllah. 
Hah...bg ibu2 yg mcari kekasih baru, jgn cari laki yg tak btimbangrasa.
Awasilah keadaan ank anda.
Mn atau terjadi mcm kes dlm berita bwh ni.
Kita tak tahu hati manusia.
Kat depan anda baik, tp kat belakang. Mcm hantu.

Comelkan budak ni...cian dia, jd mangsa dera

Polis menahan seorang pemandu teksi bagi membantu siasatan berhubung kematian seorang kanak-kanak perempuan berusia tiga tahun yang dipercayai menjadi mangsa dera di Kampung Batu 30, Ulu Yam Lama dekat Batang Kali semalam.
Kejadian pukul 8.30 malam itu terbongkar selepas lelaki berusia 28 tahun terbabit membawa mayat kanak-kanak itu, Syafia Humairah Sahari ke Hospital Kuala Kubu Baru dengan mendakwa mangsa terlibat dalam kemalangan jalan raya.

Bagaimanapun, selepas diteliti, pihak hospital mendapati terdapat kesan lebam di seluruh badan kanak-kanak tersebut termasuk di perut dan bawah telinga selain luka di dagu yang tidak selari dengan cerita kemalangan...petikan:Kosmo.

8 comments:

miloicekaw1119 said...

teruknye manusia zaman skrg..

Polis Angkasa Gaban said...

apa pasal post ni letak under label BUNUH DIRI??

MaS PuTRi said...

macam ni lah perangai umat akhir zaman. kerana kekasih anak pun sanggup dibiarkan kena bedal. ibu sekarang dah takde hati perut lagi tak macam ibu dulu2.

Admin said...

oh..maybe ms i taip silap..dulu pernah ada taip label bunuh diri, tk perasaan..tk pelah..tq polis bg teguran..hehehe.

itulah manusia..dgn perangai mcm binatang..tk de perasaan btl

Admin said...

mas putri..i nk komen kat blog u tk dpt..coz u pakai section komen lain. Kalau section komen mcm tu, sy tk dpt post komen. Entah knp. Sj nk komen psl cerita Na O Mei. Sy suka cerita tu.

nAzmiN said...

yeahh..cam hape jeh skrang...sian bdak ta bedose uh

azellene said...

Al-Fatihah buat arwah. Memang tak berhati perut, tidak bijak dam macam2 lagi. Miss, nak copy gambar Syafiah ni..for my personal entry, boleh?

Admin said...

boleh azellene...doakan rohnya dicucuri rahmat, amen

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."