Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Sunday, February 21, 2010

Jom Join..Uncle Nak Bagi Cd Free

Sapa nk join boleh...saja nk bgtau je!!!

Syarat2nya senang je...check sini:
(Petikan dr blog Uncle)
  • amik banner kat atas tempek ler kat mana pun dalam blog korang
  • buat link ke blog uncle pada banner tersebut...dan jangan lupa seperti biasa letak link ke sini sebagai bukti penyertaan
  • syarat lain..mesti menjadi follower uncle !
  • tak perlu tulis entry..hanya letak banner ajer
  • peraduan yg uncle anjurkan berupa cabutan bertuah..hadiah nya adalah sekeping CD ori dari Faizal Tahir yang berjudul - Aku+Muzik+Kamu (masih panas sebab baru beli jer)
  • sebab hadiah ini terhad..tempoh pernyertaan cuma seminggu jer
  • bermula pada hari ini hingga minggu depan (20hb hingga 27hb Februari 2010)
  • tarikh tutup jam 9.00 malam pada 27hb Februari 2010

Tinggal bbrp hari lg..cepat join..khas utk peminat Faizal Tahir...hehehe

6 comments:

mie said...

cd lain xde ke??
hehehee

~0~ said...

wah...menarik nie

JAI said...

Uihh..best,best..senang nie..tapi selalunya yang senanglah susah nak menang...takpe uncle gua updated kat blogger terhebat

Admin said...

cd lain kena tnay tuan buat giveaway tu lah...i just nk inform je..hehehe

just call me uncle said...

nak cd lain tunggu next semestinya uncle akan kasi ORI ..uncle tak sokong cd ciplak.hihihi terima kasih kerana menyokong contesta uncle

Admin said...

Waa bestnye..uncle nk bg cd lain lg..mesti ikut serta punya..hehehe

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."