Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Sunday, February 7, 2010

Buat Duit Dengan Adsense Hari2 10usd+++ (PC)

Sapa yg rajin cari duit di google adsence, angkat tangan...hehehe. Sy pun rajin gak, tp income ciput je. Income merangkak lambat btl. Aduh dah bbulan naik sikit je. Payah btl nk kikis duit pak google ni ye. Bagi yg mmg dah terror tu, tk payah cakaplah. Mmg dah hdp senang lenang kot. 

Ada otai2 yg dah bjaya, mbuat project utk ajar bakal jutawan. Sapa tk mahu beb. Tpkan yurannya mahal. Tk mampulah pula. Tgk jelah. Nk dpt cara free mn ada yg mahu kongsi. Semua org mhu duit beb. Duit segala-galanya. Tk semualah..hehehe.

Td p jenguk kat forum sepaku, tnampak tajuk forum ni  Buat Duit Dengan Adsense Hari2 10usd+++ (PC). Mcm menarik, so usha2lah kejap. T'uja juga tgk income tuan punya post tu. Ha...ni dia income beliau. Sy copy dr forum tsebut.


T'uja tgk income org kan?? Sy dah YM tuan punya post ni, tanya apa yg ptt. So, bg sapa yg bminat. Bolehlah hubungi beliau di:

YM - amykools
email - amykools@gmail.com


Bolehlah terus tanya beliau. Percaya atau tak, sdiri buat ptimbangan. S'elokn2ya sblm mbuat kptsn, fikir sepuas2nya ok. Oh ya...bgtau beliau, sy inform anda psl service beliau ini...dgn nickname: MAYA. Promote sikit....hahahaha.

3 comments:

denaihati said...

nak dapat income power mesti pandai main keywords tapi ramai juga otai blogger dunia dah tak main adsense ni sebab ada cara lain lagi nak buat duit.

~0~ said...

ramai berjaya ngan adsense nie...usaha memasing...rezzki memasing

Admin said...

itulah..mcm sy msh merangkak lg.

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."