Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Wednesday, February 17, 2010

Dunia Chatting Tempat Bersosial Atau Main Lucah?



Semua kita sini, pasti kerap main chatting di kampungchat, mirc atau mana2 chatting board yang lainkan? Tempat yang saya kerap chatting dulu ialah di kampungchat. Yelah time boring2, sebelum aktif dalam dunia blog. Sering juga chatting. Tapi cepat boring.

Nak tahu kenapa? Bosan dengan sikap setengah budak chatting yang asyik nak ajak kita cakap pasal seks saja. Hampir semua laki dalam chatting nak kita open minded konon. Nak kita berimiginasi tentang seks or buat seks dengan dia. Boring betul. Lepas satu then satu lagi. Perkara yang sama je tanya. Sebab tu malas nak layan sangat chatting ni. Kalau cakap perkara biasa-biasa, oklah. Ni lain pula. Tak kira dah kahwin or belum, tua or muda. Semua macam tu kat dunia chatting. Chatting, alahai semacam tempat nak main lucah je.

Kalau yang jumpa budak chatting yang baik. Kira baiklah. Bagus juga. Tapikan cepat boringlah main chatting ni. Kalau cari kawan siber pun sekarang, melalui dunia blog or forum. Sana kenalan siber ok sikit…hehehe.

5 comments:

shahrinabd said...

stuju! saya pon dah tak de install apa2 chatting program lagi.

blog merupakan media baru nak cari kenalan siber. Sebab kite kenal diorang dari penulisan, menilai dan memilih.

cik EPAL said...

kalau rajin je chatting :D

fitria said...

sokong cik maya kite.. saye pon dah bosan dgn chatting kat ruangan cam tu.. ckit2 ckp blue.. over sgt lak tu.. huh..menciiii..

eiy_Da said...

bosan dah ngan sume tu..mirc,kampungv=caht whatever..xpenah layan...salu layan YM jek..skaqng twitter,fb ngan Gtalk..huhu..

Admin said...

yelah..bosan sgt..hehehe

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."