Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Friday, February 26, 2010

Yepii...Dapat Baby Boy Sempena Maulidur Rasul


Sesampai je di hostel, dapat sms dari family.
Berita gembira beb...abg long saya dapat baby boy.
Tahniah2....happynye. Dapat anak buah baru.

Yg bestnye...kan.

Kelahiran anak sulung mereka jatuh pd hari Maulidur Rasul.
Hari besar bagi umat Islam.
Dan juga hari Jummat yg penuh berkat ni.
Harap2 anak tu akan mjadi anak soleh & taat pada Allah.
Serta mempunyai pekerti yang mulia seperti Rasul kita, Nabi Muhammad S.A.W.
Mudah-mudahanlah.

Oklah....saya dlm kepenatan..nk celoteh panjang, tak larat.
Chow dulu....bye.

SALAM MAULIDUR RASUL SEMUA

10 comments:

just call me uncle said...

ahhaha wahhhhh tahniah..sampaikan ucapan penghargaan uncle kepada mereka..dah taruk nama ker?

Aus said...

tahniah !!
hehehe .

miszchocolate said...

tahniahh:)
jd mak uchuu la nie..^_^

e p i x ____ said...

dia dah jadi makcik :P
tahniah buat abg

rathiqah azmira rosli said...

i pun nak hepi jugak la

heheee

HaWa said...

My mum bagi papa baby perempuan ke-6, anak ke-9 hari Isnin lepas. Kakak sulung dia ni jealous tengok bday baby tuh no lawa. 22022010. Kakak lak cuma perlu tunggu 2 hari je nak sambut merdeka. 2908.

Admin said...

uncle, blum tnya family lg ni..apa nama baby baru..
tq semua...

Hawa..tarikh baby npk best je..
tak sabar nk tgk baby baru ni..tp kena tunggu ada cuti baru dpt balik.

eiy_Da said...

wah..sanagt bertuah...congrate!!

HaWa said...

Hmm.. Tengah sedey la ni nak tunggu cuti.. Lambat lagi kut. Maybe mum da habis pantang baru dapat balik. Means lepas final exam untuk sem ni..

Admin said...

tq eiy_da.
Tk pelah Hawa...tunggu jelah..good luck for u final exam k

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."