Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Friday, February 12, 2010

Balik Kampung....Aduh Penat Betul Badan


Hari ni keje stgh hari je. Sbb nak balik kpg pukul 11 pg. Aduh penat btllah pjalanan kali ni. Bukannya sll balik pun. Kalau ada cuti panjang barulah balik. Nasiblah cuti tahun baru cina hampir seminggu. Sepanjang dalam perjalanan td, fuh mmg rimas btl dibuatnya. Terasa lama btl nak sampai ke destinasi yg dituju.

Mungkin sbb jalan raya msh dalam proses pembaikpulihan, sbb tu lah pjalanan terasa agak lama btl. Hampir pukul 4 lebih baru sampai rumah. Peluh keluar memercik2. Yelh skrg musim panas. Sbb tu penaaaaaaaaat sgt. Tp nasiblah tak terus pengsan sampai rumah. Relax2 je.

Esok, nak prepare utk makan besar. Nampaknya makan sedap2lah esok. Gemuklah saya balik kpg kali ni. Sayangnya, abg & kak ipar saya tak de kali ni. Yelah abang saya kena balik kuching utk teman isterinya yg bakal melahirkan baby ptama mereka. Ayah & mak saya tak pergi sama. Jauh juga tu. Kasihan nanti mereka penat pula. Dah tua bah. Takkan nak bg jalan jauh. Lagipun cuaca sekarang agak panas. Tak sesuai langsung.
Oklah tak mau merepek banyak...........lgpun masih penat ni. Saja je nk update blog mlm ni. Kena aktif sikit. Lebih2 lg ada buffered earning baru. Kenalah dpt prestasi visitor tbaik utk income tbaik...hehehe. Ok, SELAMAT TAHUN BARU CINA. Jom balik kpg....hati2 sll.
Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."